Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ARTIST and PROUDTOBEGREEK...

Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ Σάκης Ρουβάς πριν λίγους μήνες εμφανίσθη στο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ κανάλι του Μάϊκ του Φασολάκη και συγκεκριμένα στην ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ εκπομπή του ανθρώπου που συνελήφθη να βγάζει 3-4 μαύρα εκατομμύρια στην Ελβετία τα οποία όλοι (ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ και μη) ξέραμε από που προήλθαν στην κατοχή του αλλά η υπόθεση ξεχάστηκε κάπου στην πορεία του χρόνου για λόγους που επίσης όλοι ξέρουμε.

Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ λοιπόν αυτός σε ερώτηση που του ετέθη από τον μαυρομεγαλοκαταθέτη Ελβετίας σχετικά με το αν τον φοβίζει που ένα ναζιστικό κόμμα μπήκε στην βουλή απάντησε με προφανή μάλιστα ενόχληση ότι φυσικά και ΔΕΝ τον φοβίζει. Τόσος κόσμος τους ψήφισε και αφού τους ψήφισε καλώς μπήκαν είπε ο "proudtobegreek artist" και λίγες μέρες αργότερα άρχισε να ακολουθεί και τουιτερικά το νευρόσπαστο Ορκ.


Ο proudtobegreek ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ Σάκης Ρουβάς λοιπόν είναι άλλο ένα όνομα στην ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ λίστα των νεοναζί friendly μετά τους ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ: Πλούταρχο, Σφακιανάκη, Χρύσπα, Αμαρυλλίς, Γονίδη, Ματθαίο Γιαννούλη.

Κάθε χώρα έχει την ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΑ που της αξίζει!


Ενδιαφέρον έχει και μια παλαιότερη συνέντευξη του ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ και PROUDTOBEGREEK Σάκη Ρουβά σχετικά με την PROUD θητεία του και τις υπηρεσίες που προσέφερε στην PROUD μαμά ΠΑΤΡΙΔΑ με πολύ πολύ PROUD!

Απόσπασμα από μία παλαιότερη συνέντευξη του Σάκη Ρουβά στο Νίκο Μαστοράκη σχετικά΄με την πολυσυζητημένη τότε θητεία του στον ελληνικό στρατό.

Νίκος Μαστοράκης: Είχες πράγματι ψυχολογικά προβλήματα εκείνο το διάστημα ή ήταν απλώς ένα κόλπο για να γλιτώσεις την στράτευση;

Σάκης Ρουβάς: Υπήρχαν όντως κάποια προβλήματα. Ακολούθησα μια αγωγή με τον γιατρό μου που βασίζοταν στη συζήτηση. Δεν φανταζόμουν ότι η πατρίδα με χρειάζεται και τόσο πολύ.

Νίκος Μαστοράκης: Αποπειράθηκες να αυτοκτονήσεις;

Σάκης Ρουβάς: Δε νομίζω αλλά εκεί στο 411 (στρατιωτικό νοσοκομείο) με πότιζαν διάφορα φάρμακα.

Νίκος Μαστοράκης: Υπάρχει μια σκηνή που σε πηγαίνουν στο στρατόπεδο και μόλις βγαίνεις έξω να σε κατατάξουν μπαίνεις κάτω από ένα τζιπ, γαντζώνεσαι με τα χέρια και με τα νύχια από κάτω και σου κάνουν ηρεμιστική ένεση γιατί δεν μπορούν να σε βγάλουν αλλιώς. Έγινε στ' αλήθεια αυτό;

Σάκης Ρουβάς: Ναι, έγινε.

Υ.Γ. Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ Σάκης Ρουβάς αρκετά χρόνια αργότερα δήλωσε πως υπηρετεί την μαμά πατρίδα κατά τον... διαγωνισμό της Eurovision!

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις