Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Ράδιο Ξεφτίλα!



Ο αντισυστημικός, αριστερός, ροκ Κανάκης όπως μας είπε προχθές δεν γνωρίζει τα γεγονότα των Σκουριών και της Ιερισσού και τόσο καλά (περίεργο γιατί σε όλα τα άλλα θέματα της ανθρωπότητας είναι φωτεινός παντογνώστης) άρα δε μπορεί να πάρει θέση. Υπάρχουν πολλές απόψεις για το θέμα είπε. Άλλες υπέρ, άλλες κατά. Δε θέλει να ασχοληθούν ως εκπομπή, γιατί δεν είναι αυτός ο ρόλος τους.

Δεν είδε και δεν άκουσε για το 11μηνο μωρό που ήταν μέρες στο νοσοκομείο από τα χημικά, Δεν άκουσε για τις τρομοκρατικές κλήσεις για ανακρίσεις παιδιών. Δεν άκουσε για τα χημικά μέσα στο σχολείο. Δεν άκουσε για τις λιποθυμίες μέσα στο σχολείο. Δεν είδε την πορεία 20.000 ατόμων στη Θεσσαλονίκη. Δεν ξέρει ότι θα καταστραφεί η μισή Χαλκιδική (όχι η δική του, η άλλη μισή). Δεν είναι καλά ενημερωμένος είπε για ένα πόλεμο που διεξάγεται μήνες τώρα, 50 χιλιόμετρα από την βίλα του στην Φούρκα και τα vip trendy clubακια του.



Ορίστε να ενημερωθείτε κ. Κανάκη..

Μαθήτριες Ιερισσός

http://theroof-is-onfire.blogspot.gr/2013/03/7-2013.html


Ο ίδιος Κανάκης που σε ηλικία μόλις 20χρόνων ήταν διευθυντής προγράμματος στον fm100. Το κατεξοχήν βυσματικό παραμάγαζο της ΝΔ-ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης. Κάντε την αντιστοιχία με το τηλεοπτικό κανάλι της βουλής και θα καταλάβετε. Ο ίδιος Κανάκης που πριν ξεκινήσει την Αρβύλα έκανε τον Imagine για να υπάρχει ένα παρεϊστικο ραδιόφωνο που να παίζει κάτι διαφορετικό από τη μουσική υποκουλτούρα που παίζαν οι άλλοι όπως έλεγε. Του έδωσε και το όνομα του ομώνυμου τραγουδιού, Έβαλε και για σήμα τον Λένον με την Γιόκο. Ροκ σταθμός για τον ροκ Κανάκη. Ξεκίνησε με Pink Floyd και Deep Purple. Στην πορεία είπε, εντάξει μωρέ, ταμπέλες στη μουσική και χαζομάρες. Ας παίξουμε και λίγο RnB, λίγο TUS, λίγο Ημισκούμπρια, λίγο dance, λίγο trance. Είναι της μόδας. Είναι must. Πουλάει. Θα την βαφτίσουμε καλή μουσική για το είδος της. Ο ίδιος Κανάκης που τα μαγαζιά του σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική έχουν χειρότερη "πόρτα" και από vip μαγαζιά της Μυκόνου.



Ο ίδιος αντισυστημικός και ροκ Κανάκης που κάνει φίλους ανάλογα με την lifestyle επιρροή τους. Θείος Λάτσιος, Άννα, Γρηγόρης.

Ο ίδιος Κανάκης που πριν 1-2 χρόνια μιλούσε ως καλεσμένος στην εκπομπή του Κωστόπουλου.

Ο ίδιος Κανάκης που πριν 3 χρόνια αφιέρωσε μισή εκπομπή για να χαρακτηρίσει τους Πυρήνες της Φωτιάς ανόητα αργόσχολα παιδάκια που νομίζουν ότι κάνουν επανάσταση. Δεν μας είπε όμως ο έξυπνος πολυάσχολος 45αρης πως πρέπει να γίνεται η επανάσταση. Όχι πάντως με πηδήματα με τα παράθυρα, ω Σουλτάν, χαρούλες με το εσώρουχο του Πάγκαλου και τάκα τούκα στην παραλία με την ελίτ της τηλεοπτικής μπόχας των ελληνικών μίντια.

Ο ίδιος Κανάκης που χρόνια τώρα επιβιώνει τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά από την εκμετάλλευση των ταλέντων των άλλων. Κάποτε του Καλυβάτση και τώρα του Σερβετά.

Ένα t-shirt με στάμπα Ramones κι ένα σκισμένο τζιν δεν σας κάνουν αντισυστημικό κ. Κανάκη!


Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις