Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Ο Χριστιανισμός ξεμπροστιάζει την Ροκ μουσική


Σπαρταριστική τρελοχριστιανική επίθεση από το βιβλίο των Χριστιανικών Ομάδων Θεσσαλονίκης "Οι Σκύμνιοι" κατά της ροκ μουσικής. Το βιβλίο γράφτηκε από την Ελένη Ηλ. Δάδη και κυκλοφόρησε το 1991 και όσα αναγράφονται σ' αυτό αποτελούν βάση σχετικής ομιλίας που είχε γίνει σε συνέδριο των Χριστιανικών Μαθητικών Ομάδων Θεσσαλονίκης.

Σκοπός του βιβλίου ήταν καθαρά να αποτρέψει τον κόσμο από την ροκ μουσική προσπαθώντας να τους πείσει ότι η μουσική αυτή είναι δημιούργημα του ίδιου του Σατανά αυτοπροσώπως με σκοπό να αποτρέψει τους ανθρώπους από τον δρόμο του Θεού και να τους παγιδέψει στα δίχτυα του.

Παρακάτω μπορείτε να θαυμάζετε μερικές από τις πιο αστείες σελίδες του βιβλίου και προς θεού, μακριά από την ροκ μουσική!




Η παρακάτω σκαναρισμένη σελίδα, είναι η πίσω σελίδα της προηγούμενης και υποτίθεται ότι περνάει ανάποδα σατανικά μηνύματα!


"Εννοείται πως η χέβι μέταλ χρησιμοποιεί τον σατανισμό και τα σύμβολά του. Ελάχιστοι είναι πιστεύω ότι είναι αυτοί που τα πιστεύουν σ' αλήθεια με θρησκευτική προσήλωση, όπως ελάχιστοι είναι κι αυτοί που βλέπουν στο σινεμά μια ταινία και νόμιζουν ότι είναι αλήθεια. Το χέβι μέταλ πουλάει και αν αποφάσιζα να φτιάξω μπάντα κι εγώ θα χρησιμοποιούσα τα σατανιστικά σύμβολα παρ' όλο που ξέρω πως είναι ψεύτικα. Για τους μόνους που είναι σίγουρα αληθινά αυτά τα σύμβολα (μιας και είναι οι μόνοι που σίγουρα πιστεύουν στον Σατανά ό,τι και να γίνει) είναι για τους θρησκευόμενους και κυρίως τους Χριστιανούς. Αυτοί πιστεύουν στ' αλήθεια ότι υπάρχει ο Σατανάς και είναι λογικό ως εκ τούτου να προσβάλλονται όταν νομίζουν ότι κάποιοι τον λατρεύουν στ' αλήθεια... Όσο θα υπάρχουν αντιδράσεις τόσο θα πουλάνε οι "σατανιστές" μουσικοί, τόσο θα διαφημίζονται, και τόσο θα μοιάζουν στο μυαλό των νέων ως κάτι αντισυμβατικό και cool.."






















Πηγή: lifo.gr

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις