Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Ο πολιτισμός, του πολιτισμού, τον πολιτισμό, ώ πολιτισμέ!

Οι λόγοι που οδήγησαν στο κλείσιμο της ΕΡΤ κατά τον Σίμο Κεδίκογλου

Κλείνουμε την ΕΡΤ γιατί η τηλεθέασή της είναι πολύ μικρή. Κλείνουμε την ΕΡΤ γιατί η τηλεθέασή της και για τα τρία δημόσια κανάλια μαζί είναι σχεδόν η μισή απ' όση ένα μέσο εμπορικό κανάλι. Κλείνουμε την ΕΡΤ γιατί το όλο προφίλ της και η λειτουργία της δεν ταιριάζει με τις αξίες και την αισθητική μας για την νέα Ελλάδα που θέλουμε να χτίσουμε.

Οι λόγοι που οδήγησαν στο κλείσιμο της ΕΡΤ κατά την κοινή λογική που ΔΕΝ μας είπε ο Σίμος Κεδίκογλου

Κλείνουμε την ΕΡΤ για να ανταποδώσουμε την χάρη στην Digea που μας στηρίζει με νύχια και με δόντια για να μην πέσουμε ως κυβέρνηση. Κλείνουμε την ΕΡΤ γιατί δεν προσφέρει την απαιτούμενη κυβερνητική προπαγάνδα που θέλουμε ως ακροδεξιά κυβέρνηση. Κλείνουμε την ΕΡΤ για να περιορίσουμε την πολυφωνία προς όφελος των τηλεοπτικών καναλιών που μας στηρίζουν. Κλείνουμε την ΕΡΤ για να φτιάξουμε μία νέα κρατική τηλεόραση στα πρότυπα της ένδοξης για το ιδεολογικό μας προφίλ ΥΕΝΕΔ. Κλείνουμε την ΕΡΤ γιατί πολύ απλά έχουμε καταλύσει την δημοκρατία, έχουμε παρακάμψει τις διαδικασίες της βουλής, κυβερνάμε με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε, όποτε θέλουμε, χωρίς να δίνουμε λογαριασμό σε κανένα.

Η παραπάνω εικόνα είναι ο πολιτιστικός πλούτος που προσέφεραν ταυτόχρονα ένα βράδυ Σαββάτου η ΕΡΤ με την πολύ μικρή τηλεθέαση και την αισθητική που δεν ταιριάζει στην παράταξη του Αντώνη Σαμαρά, με τον Αντέννα του Μάϊκ του Φασολάκη και του "Proudtobegreek artist" Σάκη Ρουβά που ομολογουμένως ταιριάζει γάντι και αισθητικά και ιδεολογικά στην παράταξη που ηγείται το πρώην έτερον ήμισυ της Άννας Βίσση.




Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις