Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Ου κακοί τρομοκράτες!

Καταδικάζουμε απερίφραστα και χωρίς αστερίσκους, παρενθέσεις και άλλα σημεία στίξης τη χθεσινή προκήρυξη των Πυρήνων της Φωτιάς που απειλεί ανοιχτά με χρήση βίας (άκου να δεις τώρα βαρβαρότητα!).

Επειδή δηλαδή κανάλια, εφημερίδες, κυβέρνηση, νεοναζί, όλοι μαζί σε σύμπραξη προσπαθούν να σε πείσουν ή ότι πρέπει να αυτοκτονήσεις ή ότι πρέπει να αργοπεθάνεις και εσύ και όλη η οικογένειά σου, αυτοί οι υποχθόνιοι 19χρονοι τρομοκράτες γόνοι πλουσίων οικογενειών των βορείων προαστίων (Ψυχικό, Κηφισιά, Πανόραμα και τέτοια) και υπάλληλοι του Σόρος, το βρίσκουν αυτό ως αιτία για να αρχίσουν τα αντίποινα;!

Και στην τελική ρε τσογλανάκια αφού οι περισσότεροι από εσάς έχετε φράγκα από τις πλούσιες οικογένειές σας, βλέπε Θεοφίλου, βλέπε Ρωμανός, βλέπε Γρηγορόπουλος (τρομοκράτης θα γινόταν και αυτός αν δεν τον δολοφονούσαν, το είπε και ο μέγιστος Κούγιας!) γιατί αντί να κάτσετε στα αυγά σας, να πάτε κανά μήνα διακοπές στη Μύκονο και να πίνετε 35 ευρώ το ποτό στο Nammos κάθεστε και το παίζετε επαναστάτες ρισκάροντας να σαπίσετε στη φυλακή ή να σκοτωθείτε;! Αφού έχετε φράγκα να πάρετε 400 ευρώ τζιν γιατί φόρατε αυτά τα "out of fashion" χωρίς καν να έχουν brand πάνω; Αφού ο μπαμπάς έχει φράγκα να σας πάρει Dsquared, γιατί φοράτε t-shirt των 15 ευρώ;! Αφού έχετε πορτοφόλια για πρώτο τραπέζι πίστα σε Νότη και Πλούταρχο γιατί πάτε και ακούτε κάτι άπλυτους περίεργους τραγουδιστές όπως ένας Αγγελάκας που εμφανισιακά αντιγράφει τον Καρβέλα για να του κλέψει την δόξα;

Μπαίνετε στην διαδικασία και στον κίνδυνο να ληστέψετε τίμιες τράπεζες και αντί να φάτε τα λεφτά στα μπουζούκια και στα ακριβά αυτοκίνητα χρηματοδοτείτε την ψευτοεπανάστασή σας ρε ψευτοτσεγκεβάρες; Αντί να κάνετε καταναλωτική ληστεία κάνετε τρομοκρατική; Μυαλό δεν έχετε;

Δεν βλέπετε την τίμια εργατική τάξη που δουλεύει όλη μέρα για 600ευρώ στην Χαλκιδική και τα μαγαζιά του Μπόμπολα πως αποθεώνουν και προσκυνάνε αυτούς που είναι υπεύθυνοι γι΄αυτό;! Άλλοι ζουν σαν σκλάβοι με 600ευρώ τις οικογένειές τους και όχι μόνο δεν τους ενοχλεί η κοινωνικοπολιτική κατάσταση αλλά λένε και ευχαριστώ! Άλλοι είναι άνεργοι 3-4 χρόνια και δεν βγάζουν κιχ, και σε ενοχλεί εσένα ρε κακομαθημένο τσογλάνι;!

Βουλώστε το επιτέλους ψευτοεπαναστάτες των βορείων προαστίων και καθήστε να φάτε τα λεφτά των μπαμπάδων σας όπως τόσοι άλλοι δημοκρατικοί και καθώς πρέπει υιοί κάνουν (υιός Μαρινάκης, υιός Κόκκαλης, υιός Μπόμπολας, υιός Βαρδινογιάννης, υιός Αλαφούζος, ιός της γρίπης).

Υ.Γ. Στην τελική αν θέλετε τόσο πολύ να ασκήσετε κάπου βία σφάξτε κανένα μετανάστη ή ανατινάξτε το μαγαζί του! Κανείς δεν έχει πρόβλημα με αυτή τη βία. Όχι όμως και να απειλείτε τίμιους δημοσιογράφους, πολιτικούς και τραπεζίτες. Έλεος πια με την καφρίλα σας!


Πηγή: The Roof-is-on Fire (Antifascist Action - Greece) 

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις