Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Καταδικάζουμε την ΒΛΑΚΕΙΑ από όπου κι αν προέρχεται!

Τα πλέον "έγκριτα" ειδησεογραφικά sites λειτουργών της δημοσιογραφίας όπως του τηλεοπτικού προαγωγού και κομιστή, του Χατζηνικολάου που αρέσκεται να κάνει εξώφυλλα τα lifestyle του Κασιδιάρη (aka νευρόσπαστο Ορκ) και του ψεκασμένου Ελοχίμ με πύλη του ανεξήγητου στην φαιά ουσία του εγκεφάλου του Χαρδαβέλα, μιλάνε για ακραία βία και ΠΑΛΙ κάνουν λόγο για θεωρία των άκρων με αφορμή τα χθεσινά στην Πάτρα.

Οι ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΙ Κυρ-Παντελήδες νοικοκυραίοι βουλιάζοντας του χοντρούς κώλους τους στους φθαρμένους καναπέδες τους παίζουν το παιχνίδι του Κεδίκογλου και της σέχτας του καταδικάζοντας την βία και τα άκρα. Η βία είναι φασισμός. Η βία φέρνει βία. Η βία είναι κακιά. Ο κόκκινος φασισμός είναι το ίδιο με τους νεοναζί. Οι 2 πλευρές του νομίσματος. Είστε ίδιοι με αυτούς.

Ηλίθιες ατάκες και σχόλια τύπου "με ποιο δικαίωμα ασκείς βία στον άλλο επειδή δεν έχει την δική σου αριστερή, σταλινική και μπακουνική ιδεολογία;" και "βία ασκούν και οι νεοναζί, βία ασκούν και οι αναρχικοί. Άρα τα ίδια σκατά και φασίστες είναι και οι δύο" ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια όπου και να πέσει το μάτι σου.

Όχι ρε τηλεορασόπληκτε καθυστερημένε νοικοκυραίε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ τα ίδια σκατά. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το ίδιο να ασκείς τυφλή βία σε μετανάστες, στα παιδιά τους και σε όποιον δε κουβαλάει την ναζιστική σου δολοφονική βλακεία εξαιτίας του ότι τους θεωρείς κατώτερους από εσένα και η ιδεολογία σου λέει ότι δεν πρέπει καν να ζούνε, με το να ασκείς στοχευμένη βία σε ναζί μαχαιροβγάλτες εξαιτίας των πράξεών τους οι οποίοι μάλιστα οργανώνονται και προετοιμάζονται να αναβιώσουν ένα ελληνικό ολοκαύτωμα.

Εσύ ο ίδιος που "καταδικάζεις την βία από όπου κι αν προέρχεται" είσαι το ίδιο ρομποτάκι που το μάθαν να κουνάει σημαιούλες από 5 χρονών στις σχολικές εορτές και να λέει ποιηματάκια για την βία του Κολοκοτρώνη, του Καραϊσκάκη και του 40. Όχι να την καταδικάζει αλλά να την εξυμνεί. "Άλλο εκείνο", θα σκεφτεί ακόμα και τώρα. Ε ναι. Άλλο εκείνο. Εκείνο ο σφαγέας ερχόνταν εκτός συνόρων και ο Κεδίκογλου της εποχής το βάφτιζε πατριωτικό καθήκον να τον σφάξεις πριν σε σφάξει. Σου κουνούσε και ένα ασπρομπλέ πανί στην μάπα και η βία ήταν ηρωισμός.


Πηγή: The Roof-is-on Fire (Antifascist Action - Greece)





"Όταν η μοναδική επιλογή είναι ανάμεσα στη δειλία και την βία, θα προτείνω τη βία. Προτιμώ να χρησιμοποιήσω όπλα για να υπερασπιστώ την τιμή μου από το να παραμείνω απαθής θεατής της ατιμίας."

Μαχάτμα Γκάντι






Διαβάστε επίσης: Περί βίας

Διαβάστε επίσης: Ν. Δημοκρατία χωρίς Χ.Α. = Αρχιγκάνγκστερ χωρίς εκτελεστές

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις