Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013

Είδηση ΣΟΚ! Έλληνες ηγέτες συνέτριψαν τον παγκόσμιο καπιταλισμό! (βίντεο)Βενιζέλος 2013: 700.000 ΝΕΕΣ θέσεις εργασίας...

Παπανδρέου 2009: 10.000.000(!!!) ΝΕΕΣ θέσεις εργασίας...

Σαμαράς 2013: 12.000 ΝΕΕΣ θέσεις εργασίας...

= 10.712.000 ΝΕΕΣ θέσεις εργασίας!

Στοιχεία απογραφής πληθυσμού 2011 - Σύνολο: 10.815.197. Αφαιρούμε μωρά, παιδιά, συνταξιούχους = 7.000.000.

Αποτέλεσμα: Μηδενική ανεργία και 3.712.000 θέσεις εργασίας κενές! Άρα ο βασικός μισθός εκτινάσεται σε αστρονομικά ποσά διότι η προσφορά εργασίας ξεπερνά την ζήτηση εργασίας! Οι εργοδότες που προσφέρουν εργασία η οποία δεν επιλέγεται από κανέναν, όπως "σκλάβος Μανωλάδας", "καθαρίστρια", "οικοδόμος κάτω από 40 βαθμούς Κελσίου" και "μπάτσος", αναγκάζονται να προσφέρουν βασικό μισθό 8.000 ευρώ τον μήνα +bonus, για να προσεγγίσουν εργατικά χέρια!!!

Βενιζέλος, Παπανδρέου και Σαμαράς χάρη στην πανέξυπνη και πρωτότυπη αυτή ιδέα τους όχι μόνο να εκμηδενίσουν την ανεργία αλλά να της δώσουν και διψήφιο αρνητικό πρόσημο, βάζουν βόμβα μεγατόνων στα θεμέλια του Καπιταλισμού η οποία σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα εξαπλώνεται πρώτα στην Ευρώπη και μετά παγκόσμια. Χρηματιστές της Wall Street και στελέχη πολυεθνικών αυτοκτονούν πηδώντας από ουρανοξύστες ουρλιάζοντας κατάρες για τους Έλληνες ηγέτες που με τόσο υποχθόνιο τρόπο κατέστρεψαν την παγκόσμια οικονομία και συνέτριψαν τον καπιταλισμό! Ο Σαμαράς σε κατάσταση εκστασιασμού χοροπηδάει επί μέρες στην αυλή του Μεγάρου Μαξίμου φωνάζοντας "Γαμώ τις ιδέες μου μαλάκα!"


Ναόμι Κλάιν, Μάικλ Μουρ και Μπογιόπουλος κλαίνε από συγκίνηση, ενώ Πορτοσάλτε, Παπαδημητρίου και Τζήμερος κλείνονται εσπευσμένα σε ψυχιατρικές κλινικές με συμπτώματα "Emily Rose". Φήμες για αναστάσεις των Μαρξ, Ένγκελς και Τρότσκι κάνουν τον γύρο του κόσμου, την ίδια ώρα που εκατοντάδες είναι οι μαρτυρίες που μιλούν για φωτογραφίες του Μίλτον Φρίντμαν που δάκρυσαν.

Τέλος, οι χρυσαυγίτες στον κόσμο τους συνεχίζουν να παπαγαλίζουν εκφράσεις όπως "αίξο ει ξαίνυ", "υ ξαίνι μας πέρνουν τυς δουληαίς" και "δουληές μώνω για Αίλυνες" λόγω περιορισμένων δυνατοτήτων του εγκεφάλου τους που αδυνατεί να αναβαθμιστεί και να επεξεργαστεί τα νέο δεδομένα.


    Παλαιότερες Αναρτήσεις