Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Ο Τζήμερος, ο Σταυρίδης, ο Μελισσανίδης και οι κομπλεξικοί

"Ο Σταυρίδης είναι ο ιδανικός χαρακτήρας για να τον μισούν οι Έλληνες κομπλεξικοί" ... Θάνος Τζήμερος, Αύγουστος 2013

«Δεν υπάρχει πιο άθλια θεωρία από την «πάλη των τάξεων»

Αντί να προτρέψουν το φτωχόπαιδο να κοπιάσει, να σπουδάσει, να μορφωθεί και να προκόψει, του μιλάνε για «τον ταξικό του εχθρό». Αντί να ενθαρρύνουν τους νέους να πιστέψουν στον εαυτό τους, στις δυνατότητές τους, να είναι εργατικοί, αισιόδοξοι και δημιουργικοί, τους καλλιεργούν μίσος και απέχθεια για τους επιτυχημένους. Αντί να προσπαθήσουν να τους πείσουν να βάλουν υψηλούς στόχους, ώστε να γίνουν σπουδαίοι, τους θέλουν «τοσοδούληδες», γεμάτους δηλητήριο, άρνηση και μηδενισμό. Τους θέλουν να αντιστέκονται στην ίδια τους την πρόοδο και την ευημερία.»

Η παραπάνω κραυγή ενάντια στην καταστροφική μαρξιστική παράνοια για την ταξική πάλη ανήκει σε έναν καλό και επιτυχημένο επιχειρηματία, έναν άνθρωπο που παλεύει χρόνια ενάντια στην ελληνική κατάρα της γραφειοκρατίας και του σπάταλου κράτους και αγωνίζεται για να απελευθερωθεί ο δυναμισμός και η δημιουργικότητα των Ελλήνων που αξιοποιώντας την υγιή επιχειρηματικότητα θα αναπτυχθούν και θα μεγαλουργήσουν.

Ο κύριος αυτός είναι τόσο προκομμένος και επιτυχημένος που έχει διατελέσει μεταξύ άλλων:
  • Πρόεδρος της Αντιγραφειοκρατικής Κίνησης, που στόχο έχει τη μείωση της γραφειοκρατίας και της διαφθοράς στην Ελλάδα.
  • Επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Franchise Ελλάδος.
  • Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕΑ.
  • Πρώην Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικού Διαλόγου του EuroCommerce, Ευρωπαϊκού Οργανισμού Εργοδοτών (Βρυξέλλες).
  • Πρόεδρος της Επιτροπής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ελληνο-Αμερικάνικου Εμπορικού Επιμελητηρίου και μέλος του Δ.Σ.
  • Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων.
  • Πρώην Πρόεδρος της Λέσχης Επιχειρηματικότητας και του Συνδέσμου Franchise Ελλάδος.
  • Πρώην Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ανωνύμων Εταιριών και ΕΠΕ.
  • Πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρώην Α’ Αντιπρόεδρος του Eρασιτέχνη Ολυμπιακού.
  • Τακτικός αρθρογράφος της ΕΣΤΙΑΣ και άλλων εφημερίδων.

Ο μορφωμένος και προκομμένος αυτός άνθρωπος λοιπόν αφού χάρισε τον υπερκερδοφόρο ΟΠΑΠ στον επιχειρηματία και κολλητό φίλο του Σαμαρά, Δημήτρη Μελισσανίδη, θεώρησε απολύτως λογικό λίγες μόλις ώρες μετά να ταξιδέψει με το Learjet του επιχειρηματία και να το δικαιολογήσει με την παρακάτω δήλωση:


«Οσον αφορά την περίφημη φωτογραφία, γιατί πολλά ειπώθηκαν ότι μπορεί να μου την 'έστησαν', ήταν για μένα ένα μυστήριο, το οποίο το ανακάλυψα. Ηθελα να τη στείλω στο μαγαζί μου στην Κεφαλονιά, για να τυπωθεί -γιατί την έβλεπα με τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου- και κατά λάθος προωθήθηκε στην τοπική εφημερίδα. Εφόσον το πήραν οι άνθρωποι θεώρησαν ότι ήταν μία φωτογραφία που έπρεπε να δημοσιεύσουν».


Η απάντηση αυτή έχει δύο οπτικές. Η πρώτη είναι ότι η κυβερνητική αυτή παρέα αποτελείται από παντελώς ηλίθιους ανθρώπους που δεν μπορούν να εμπνευστούν ούτε καν ένα επιχείρημα της προκοπής προς υπεράσπιση των εαυτών τους. Η δεύτερη είναι ότι η κυβερνητική αυτή παρέα αποτελείται από σχιζοφρενικά υπερόπτες ανθρώπους που δεν θεωρούν ότι αξίζει τον κόπο να εμπνευστούν κάποιο αξιόλογο επιχείρημα, γιατί είναι σίγουροι ότι απευθύνονται σε έναν εντελώς ηλίθιο λαό που ότι και να του πούνε θα το καταπιεί χωρίς παραιτέρω αντιδράσεις. Η απάντηση είναι προφανής.

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις