Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Νανοβιονικό ξέπλυμα νεοναζί από τον Gova-Stileto

Στην αρχή ήταν ο Κομιστής Θέμος Αναστασιάδης, ο οποίος συστηματικά φτιασίδωνε το προφίλ των νεοναζί και τους νομιμοποιούσε ηθικά με αισχρό τρόπο μέσω στημένων και life style ρεπορτάζ. Μετά οι ανεκδιήγητοι Στέφανος Χίος, Άκης Παυλόπουλος και όλη η παρέα του καναλιού τους. Σειρά πήρε ο νανοβιονικός Μάκης.

Οι λόγοι που το έκανε ο πρώτος προφανείς. Υπόδικος και χωμένος μέχρι το λαιμό στο διαπλεκόμενο σύστημα Χρυσή Αυγή-Εφοπλιστές-Πάλλης-Ρέστης-Μαρινάκης, ήθελε μέσω της Χρυσής Αυγής να εξασφαλίσει μακροπρόθεσμα την επιβίωσή του και τη μη κατάληξή του στη φυλακή. Εκεί που θα έπρεπε να είναι εδώ και χρόνια για τους γνωστούς λόγους. Οι δεύτεροι το έκαναν απλά για την τηλεοπτική τους επιβίωση και 0.5-0.6% τηλεθέασης παραπάνω.

Ο τρίτος το κάνει μήπως και βγει ξανά στη επιφάνεια μετά από μεγάλο διάστημα επαγγελματικής και οικονομικής παρακμής. Στην αρχή ήταν τα νανοβιονικά καλσόν, παπούτσια, βραχιόλια, σκουλαρίκια κ.ο.κ. που με δέος προσπαθούσε να πουλήσει μέσω των τηλεοπτικών εκπομπών της "Ζούγκλας" που είχε μετατρέψει σε telemarketing. Δεν του βγήκε. Μετά ήρθε η μετατροπή του portal της "Ζούγκλας" σε e-shop. Δεν του βγήκε. Αργότερα η αποτυχημένη web-tv του και το επίσης αποτυχημένο του τηλεοπτικά κανάλι GR. Δεν του βγήκαν ούτε κι αυτά. Έπειτα ήρθε η σύνδεση του portal της "Ζούγκλας" με το life-style portal "Gova-Stileto" της γυναίκας του μήπως και προσελκύσει κάποια κλικ παραπάνω. Δεν του βγήκε και η επισκεψιμότητα της "Ζούγκλας" έπεσε στα τάρταρα. Τελευταία του απόπειρα, το αισχρό ξέπλυμα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, το οποίο ξεκίνησε πολύ πριν τις εκτελέσεις των δύο μελών της την προηγούμενη Παρασκευη με σωρεία συνεντεύξεων των υπόδικων νεοναζί της οργάνωσης του Μιχαλολιάκου, στημένες διαδικτυακές δημοσκοπήσεις με μαζικές πολλαπλές ψήφους χρυσαυγιτών (αλλάγή ip, proxy κλπ), προσπάθεια αποδόμησης του κατηγορητηρίου και εξίσωση των άκρων με ακόμα ευρύτερη έννοια από αυτή που εφαρμόζει η κυβερνητική παρεούλα του Αντώνη Σαμαρά. Απορίας άξιο τι θα έρθει μετά από τον τυχοδιώκτη δημοσιογραφικό Ταρζάν.



Ο Κασιδιάρης σε πολύ φιλικό ύφος παίρνει συνέντευξη από τον νανοβιονικό δημοσιογράφο ο οποίος εξηγεί πόσο αντιπαθεί την Κανέλλη με τον υπόδικο ναζιστή να γελάει με την ψυχή του με τις ιστορίες του Μάκη για το πόσο "τρελή" είναι η κομμουνίστρια Λιάνα Κανέλλη η οποία κάνει βαπτίσεις σε γάτες.

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις