Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Let's talk about science

Τρίτος Νόμος του Νεύτωνα

"Οι δυνάμεις που εξασκούνται από την αλληλεπίδραση δύο σωμάτων (1 και 2) είναι πάντα ίσες κατά το μέτρο και αντίθετες κατά τη φορά."

Μαθηματικά αυτό σημαίνει ότι αν F12 είναι η δύναμη που ασκεί το σώμα 1 στο σώμα 2 και F21 η αντίστοιχη δύναμη που ασκεί το σώμα 2 στο σώμα 1, τότε F12 = -F21.

Ο νόμος αυτός, που είναι απόρροια της "αρχής διατήρησης της ορμής", λέγεται και "Νόμος δράσης-αντίδρασης". Αυτή η ονομασία προκύπτει από τον ορισμό: "Για κάθε δράση μιας δύναμης, υπάρχει μια ίση και αντίθετη δύναμη αντίδρασης".

Παράδειγμα: Αντώνης Σαμαράς, Άδωνις Μπουμπούκος Γεωργιάδης, ο γιος του Μητσοτάκη και αδερφός της Μπακογιάννη, η οικογένεια Μπόμπολα, Ευάγγελος Βενιζέλος, Λόμπι τραπεζιτών, εφοπλιστών και καναλαρχών, ασκούν μία δύναμη στο σώμα εκατομμυρίων πολιτών επί 18 μήνες, η οποία προκαλεί 2.500 αυτοκτονίες, δεκάδες χιλιάδες αστέγους, 1,5 εκατομμύριο ανέργους, μισθωτούς σκλάβους των 400 ευρώ και παιδιά που στερούνται τροφής για μέρες. Τότε το σώμα 2 (πολίτες) νομοτελειακά θα πρέπει να ασκήσει μία ΙΣΗ και ΑΝΤΙΘΕΤΗ δύναμη αντίδρασης προς το σώμα 1. Δεν το λέμε εμείς. Ο Ισαάκ Νεύτων το 'χε πει πριν 300 χρόνια.

Η "τρομοκρατία" λοιπόν σύμφωνα με την επιστήμη και με απόλυτα τεκμηριωμένο τρόπο, δεν είναι τίποτα άλλο από παρά νόμος της φύσης.

Γιατί τα πάντα στη ζωή έχουν και μία επιστημονική εξήγηση! Ε κύριε "Δημιουργία Ξανά" Θάνο Τζήμερε;




















Πηγή: The Roof-is-on Fire (Antifascist Action - Greece)

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις