Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Εθνική Εορτή


Βράδυ παραμονής 25ης Μαρτίου, θα δω στον ΑNT1 "Παπαφλέσσα" με τον Παπαμιχαήλ και τον Αλεξανδράκη σε παραγωγή "Finos Film" (aka "7etia Film") κι αν δεν νυστάξω μετά θα βάλω και το έπος του Hollywood "300" (του ίδιου κινηματογραφικού και σκηνοθετικού βεληνεκούς)

Πρωί 25ης Μαρτίου θα πάω να δω με τηλεσκόπιο πίσω από 24 διμοιρίες της ΕΑΤ-ΕΣΑ του Δένδια και του Σαμαρά, την στρατοκαυλική παρέλαση που υποκαθιστά την οργανική παραγωγή τεστοστερόνης μου και θα γιορτάσω την ένοπλη εξέγερση-επανάσταση που έγινε κάποτε πριν εκατοντάδες χρόνια, χωρίς να καταδικάσω τη βία από όπου κι αν προέρχεται γιατί άλλο τότε κι άλλο τώρα.

Στα δελτία θα ακούσω ότι οι κακοί, σχιζοφρενείς, αιμοσταγείς, παρανοϊκοί, διαταραγμένοι που θα τολμήσουν να συσχετίσουν την καλή επαναστατική βία του τότε με την κακή τρομοκρατική βία του σήμερα, θα κατηγορηθούν ότι εκτρέφουν πολιτικά και ιδεολογικά την τρομοκρατία και θα αποστομωθούν με το επιχείρημα ότι τότε οι κατακτητές εἰχαν ονόματα όπως Αχμέτ, Κεμάλ, Μουσταφά, ενώ τώρα έχουν Γιώργος, Δημήτρης, Αντώνης και πιστεύουν στον καλό Θεούλη και όχι στον κακό Αλλάχ. Επίσης θα ακούσω ότι τότε ήμασταν υποδουλωμένοι ενώ τώρα είμαστε ελεύθεροι να παρακολουθούμε παρελάσεις πίσω από 24 διμοιρίες ΜΑΤ και να ζούμε όπως θέλουμε παρόλο που δεν έχουμε λεφτά και δουλειά, αλλά δεν έχει σημασία γιατί το χρήμα δεν είναι το παν στη ζωή.

Βράδυ 25ης Μαρτίου θα νιώσω εθνική υπερηφάνεια που λόγω της ημέρας τα τσοντοκάναλα (κατά Κασιδιάρη), κάναν το πατριωτικό τους καθήκον και δεν παίζουν σήμερα Τούρκικα.

Πρωί 26ης Μαρτίου θα ακούσω στο κανάλι του συνεπαναστάτη, συμπατριώτη, συνορθόδοξου και συνέλληνα Μπόμπολα κι από άλλους συνέλληνες όπως Πορτοσάλτε, Πρετεντέρη, Παπαδημητρίου, Μανδραβέλη, Τρέμη με τους οποίους οφείλω να νιώθω εθνική ομοψυχία, ότι πιάσαν άλλους δύο 19χρονους με όπλα, εκρηκτικά, βρήκαν γιάφκες και θα πω "άντε ρε κακομαθημένα αργόσχολα τσογλάνια πλουσιόπαιδα που την είδατε και επαναστάτες" και μετά θα συμφωνήσω με τα δύο @@ του Αντώνη SomeAreAss, Μπουμπούκο και Βορίδη ότι οφείλω να καταδικάσω τη βία από όπου κι αν προέρχεται και ότι η ένοπλη βία με σκοπό την απελευθέρωση από την σκλαβιά που γιόρταζα χθες με δέος ήταν... "Α Λ Λ Ο  Α Υ Τ Ο ! ! !".



Βράδυ 26ης Μαρτίου θα αναρωτιέμαι γιατί έφτασα στο σημείο να παίρνω 400 ευρώ τον μήνα και να νιώθω και τυχερός που έχω δουλειά...


Πηγή: The Roof-is-on Fire (Antifascist Action - Greece) , Μάρτιος 2013

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις