Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Αντωνάκη Σαμαρά, η Δημοκρατία σου βρωμάει φασισμό!

Έτος 2012: Ο Άδωνις Μπουμπούκος Γεωργιάδης, ο Μάκης Βορίδης, ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ο Τάκης Μπαλτάκος, ο Γιώργος Μουρούτης και η υπόλοιπη παρέα του παρόντος πυρήνα της Νέας Δημοκρατίας, θεωρούνται ο ορισμός των ακροδεξιών σύμφωνα και με την "πολιτική ορθότητα". Έτος 2014: Οι προαναφερθέντες κύριοι δεν θεωρούνται ακριβώς ακροδεξιοί σύμφωνα με την πολιτική ορθότητα.

Άλλαξαν οι ιδέες τους και απαρνήθηκαν την χουντική ιδεολογία τους; Όχι. Μπήκε μια τεχνητή προέκταση στην ιδεολογία τους προς τα δεξιά (ναζισμός) και ενώ αυτή παραμένει ίδια και απαράλλαχτη τους δίνει το άλλοθι βάσει της συγκριτικής θεωρίας πολιτικού προσδιορισμού αφενός να μην χαρακτηρίζονται ακραίοι (αφού υπάρχουν κάποιοι άλλοι πιο ακραίοι), αφετέρου να έχουν το περιθώριο να βρουν στήριγμα εκ δεξιών αλλά και να προωθούν την θεωρία των 2 άκρων χωρίς να τους εμπεριέχει.

Με το ίδιο σκεπτικό κι αν αύριο δημιουργηθεί ένα πιο δεξιό κόμμα από την Χρυσή Αυγή, το οποίο τρέφεται με ανθρώπινη σάρκα μη Άριων, κάθε μεσάνυχτα κάνει ανθρωποθυσίες γυναικόπαιδων και βάζει τα βαλσαμωμένα τους κεφάλια πάνω από το τζάκι ως διακοσμητικά τρόπαια, τότε και η Χρυσή Αυγή θα πάψει να θεωρείται άκρο γιατί πολύ απλά θα υπάρχει πλέον και κάτι πιο ακραίο από αυτήν και το πολιτικό φάσμα αναδιατυπώνεται. Η παρέα της ΝΔ δε, θα θεωρείται σχεδόν αριστερά βάσει της παράλογης αυτής σύγκρισης του νοητού πολιτικού άξονα. Σε μια τέτοια περίπτωση θα μπορεί και ο Κασιδιάρης να χρησιμοποιήσει ένα επιχείρημα τύπου "ναι είμαι νεοναζί, άλλο όμως να σφάζω λαθρομετανάστες στο δρόμο κι άλλο να μπαίνω στο πρώτο νηπιαγωγείο που θα βρίσκω και να κόβω κεφάλια παιδιών". Αντίστοιχη επιχειρηματολογία χρησιμοποίησε και ο Άδωνις Μπουμπούκος σε μια συζήτηση στο twitter.



Προσπερνάμε όλα τα προηγούμενα που επιβεβαιώνουν πόσο καλό έκανε στην ΝΔ η είσοδος της ναζιστικής ΧΑ στη βουλή και ας δούμε τους "μη ακραίους δεξιούς" της στενής κυβερνητικής παρέας Αντώνη Σαμαρά έναν προς έναν.


Από unfucker.wordpress.com  Ο Νικολό Μακιαβέλι, στο γνωστό του έργο "Ο Ηγεμόνας" έγραφε σε κάποιο σημείο: "Η πρώτη εντύπωση που δημιουργεί ένας ηγεμόνας είναι αυτή που δίνουν οι άνθρωποι που τον περιστοιχίζουν". Μετά το σκάνδαλο αποκαλύψεων με άμεσο εμπλεκόμενο τον Μπαλτάκο, στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού, πολλοί βγήκαν να τον υπερασπιστούν, ότι δεν γνώριζε, υποτιμώντας την νοημοσύνη μας και την δικιά του. Ο στενός πυρήνας γύρω από τον Σαμαρά, είναι ακροδεξιοί και χουντικοί.



Τάκης Μπαλτάκος

Γενικός γραμματέας της κυβέρνησης. Απειλούσε ότι θα συνεργαστεί η ΝΔ με την Χρυσή Αυγή, αν η ΔΗΜΑΡ αποχωρούσε από την συγκυβέρνηση. Σαμπόταρε το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, ελέγχεται για την αναβάθμισή του μέσω ΦΕΚ σε “υπεργραμματέα”, που όλα τα νομοσχέδια πρέπει να έχουν υπογραφή του για να εγκριθούν. Υπέρμαχος μέσω βιβλίων του, του εθίμου της Κρυπτείας, δηλ. της σφαγής των σκλάβων από τα αφεντικά τους, ενώ ο γιος του διορίστηκε παράτυπα στο Λιμενικό. Έφερε διατάξεις για απέλαση μεταναστών που καταγγέλουν αστυνομική βία, και άλλες αντιδημοκρατικές αποφάσεις που έκλειναν το μάτι στην καταστολή.

Επίσης, δηλώνει “αντικομμουνιστής”, ενώ οι πρόσφατες αποκαλυφθείσες συνομιλίες με τους ναζί, φαίνεται να κινούνται στα πλαίσια της οικογενειακής ή φιλικής σχέσης. Αντιδημοκράτης με περίεργες ιδέες περί των σωμάτων ασφαλείας.




Φαήλος Κρανιδιώτης

Δηλωμένος εθνικιστής, μέλος του περιθωριακού “Δίκτυο 21″, με…αγωνία για την αποκατάσταση της ισχύς των ενόπλων δυνάμεων. Προσωπικός φίλος του Σαμαρά, έχει αναλάβει τον ρόλο του συμβούλου. Εμμονικός με την “αριστερή βία”, δεν βρίζει “πατριώτες” τύπου Χρυσής Αυγής, αφού κρατάει τις “σφαίρες” του -όπως ο ίδιος είπε- για τους αληθινούς εχθρούς, τους αριστερούς. Μάλιστα θεωρεί την δράση των νεοναζί, ακτιβιστική. Βαθιά ρατσιστής και μισαλλόδοξος, εκφράζει τον…πλούσιο πνευματικό του κόσμο στα social media και σε παράθυρα παρακμιακών εκπομπών.

Μάλιστα ήταν και δικηγόρος\υπερασπιστής του Άλεξ Ρόντος, της ΜΚΟ που απέσπασε 9 εκ. από το ελληνικό δημόσιο. Ύφος και φρασεολογία τύπου “ο Μπάμπης ο Σουγιάς”, θρασύς και εριστικός, ακόμα κι αν μιλάει για τον καιρό.


Γιώργος Μουρούτης

Yπεύθυνος για την "Ομάδα Αλήθειας" (πόσο οργουελικό) της ΝΔ και προϊστάμενος του Γραφείου Τύπου, ενώ διορίστηκε και στο υπουργείο Πολιτισμού. Όλη του η καριέρα βασίζεται στην συναλλαγή και τις δημόσιες σχέσεις με πολιτικά πρόσωπα. Παιδί του κομματικού σωλήνα, χωρίς αντικείμενο, περιφερόμενος της Πολιτικής Άνοιξης, με μόνη έγνοια την παρακολούθηση των πολιτικών αντιπάλων. Διαπλεκόμενος κατά το παρελθόν με τον ΟΠΑΠ, έχει το θράσος να αποκαλεί τους δημοσίους υπάλληλους "παρείσακτους". Όπως κάθε ακροδεξιός καιροσκόπος, κοιτάει πως θα παρασιτήσει και θα λασπολογήσει. Θεωρεί τους αντιπάλους του "ανθέλληνες" και φυσικά το μότο του είναι το πατρίς-θρησκεία-οικογένεια.


Χρησιμοποιεί εμφυλιοπολεμική ρητορική και κρύβεται πίσω από ακραία blogs για να διασπείρει με ασφάλεια τις θέσεις του. Προφανώς και καμουφλάρει τις απόψεις του περί χούντας και ενδύεται σκόπιμα με τον μανδύα του γραφικού.



Χρύσανθος Λαζαρίδης

Δηλώνει πρώην κομμουνιστής και νυν σύμβουλος του πρωθυπουργού. Γράφει τις ομιλίες του και έχει γίνει πιο συντηρητικός και λάτρης της σκληρής γραμμής. Ήταν αντιπρόεδρος του ακροδεξιού "Δίκτυο 21" και θεωρεί πως πρέπει να απενοχοποιηθεί ο πατριωτισμός (όπως τον εννοούν οι ακροδεξιοί). Θεωρεί πως στην Ελλάδα επικρατεί η "χούντα της ψευτο-προοδευτικής διανόησης" και ότι η εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008 ήταν κατευθυνόμενη.


Σ’ αυτό τον σκληρό πυρήνα του Σαμαρά, ας προσθέσουμε και τους ακροδεξιούς Γεωργιάδη (σε μόνιμο γνωσιακό παραλήρημα), Βορίδη (με ψυχολογία βασανιστή), Πλεύρη (νοητικά ανεπαρκούς), Φιλιππακόπουλου (στέλεχος της Χούντας και διευθυντής στο γραφείο του Κεφαλογιάννη) και τους πρώην συνοδοιπόρους στο εθνικιστικό "Δίκτυο 21" που αναφέρθηκε και πριν, Διονύση Καραχάλιο, Στέφανος Αγιάσογλου κ.α. Επίσης, ο Δένδιας ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη έχει κάνει εμφανή τα ακροδεξιά αντανακλαστικά του, ενώ κατά καιρούς, διάφορα στελέχη έχουν εκφράσει φιλοχουντικά και φασιστικά συναισθήματα.

Αντισημίτες, βασιλικοί, χουντικοί, φασίστες ακροδεξιοί, απλοί χούλιγκαν με κουστούμι, ναζιστές και ακραίοι δημαγωγοί έχουν βρει το σπίτι τους στην ΝΔ του Σαμαρά και μάλιστα αρκετοί από αυτούς νιώθουν "αδελφάκι" την Χρυσή Αυγή.

O Aντώνης Σαμαράς είναι ακροδεξιών πεποιθήσεων γι’ αυτό επέλεξε εντελώς συνειδητά το περιβάλλον του και τους στενούς συνεργάτες. Τον εκφράζουν απόλυτα, καθώς κι αυτός είναι της λογικής έθνος-ορθοδοξία. Αν κάποιοι πιστεύουν πως όλοι αυτοί βρέθηκαν κατά τύχη γύρω από τον πρωθυπουργό, τότε τον παραπέμπω στην πρώτη φράση του κειμένου. Μιλάμε για επικίνδυνο ή για ανίκανο. Σκοπίμως ενεργοποίησε την Χρυσή Αυγή, ακόμα πιο σκόπιμα υιοθέτησε την ατζέντα της, από "ανακατάληψη των πόλεων" ως υπουργοποίηση αντισημιτών και ρατσιστών. Βέβαια αυτό το ακροδεξιό λόμπι, δυστυχώς εκφράζει απολύτως ως τρόπο σκέψης, ύφος, ήθος και αισθητική, τον μέσο Έλλην ψηφοφόρο.

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις