Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Ο Μπουμπούκος έχει νεύρα! Πολλά νεύρα!! Πάρα πολλά νεύρα!!!

Απομένουν λίγες μόνο ώρες πριν τον πρώτο γύρο των εκλογών και τα πράγματα δεν φαίνεται να πηγαίνουν και τόσο καλά για τον Κουτσαβάκη από την Μεσσηνία και τον ακροδεξιό συρφετό του. Η μιντιακή προπαγάνδα των τηλεοπτικών καναλιών και των εφημερίδων των εργολάβων, των εφοπλιστών και των τραπεζιτών δεν φαίνεται να αποδίδει όσο θα ήθελαν. Ακόμα και οι κατευθυνόμενες δημοσκοπήσεις έχουν ξεφύγει και η συντριβή του Σαμαρά μοιάζει μη αναστρέψιμη και αναπόφευκτη.

Ο επίσημος λαγός και μνημονιακό μαντρόσκυλο του Κουτσαβάκη λοιπόν, ο -σιχαίνομαι τους αριστερούς-Μπουμπούκος, έχει τρομοκρατηθεί σε βαθμό υστερίας από αυτή την κατάσταση. Αν τα ποσοστά του αρχηγού του είναι τόσο χαμηλά όσο δείχνουν τα πράγματα ο ίδιος θα χάσει πολλά. Για την ακρίβεια θα καταστραφεί το lifestyle της ζωής του. Θα πάψει να είναι Υπουργός. Θα χάσει το ηδονικό προνόμιο να ποστάρει στο twitter "ζήλεια! ζήλεια! είμαι υπουργὀός! είμαι υπουργόός! πονάει; ε; πονάει! πόσο σας πονάει που είμαι ΥΠΟΥΡΓΟΣ;;"

Πέρα από την υπουργική καρέκλα, το υπουργικό γραφείο, το "Κύριε Υπουργέ..." και τα λοιπά υπουργικά προνόμια, ο Μπουμπούκος θα χάσει και κάτι ίσως πολύ σημαντικότερο γι' αυτόν. Τις κάμερες, την υπερπροβολή και την νοητή ιεραρχία στα τηλεοπτικά πάνελ. Δεν θα μπορεί πλέον να εμφανίζεται σε ξεχωριστό δικό του παράθυρο και να κάνει "υπουργικούς διαλόγους" με τους παρουσιαστές, αλλά θα πρέπει στην καλύτερη για αυτόν περίπτωση να αρκεστεί στο να μοιράζεται το ίδιο πλατό με άλλους βουλευτές και να κάνει "βουλευτικούς διαλόγους". Αυτό σίγουρα τον πονάει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Στην χειρότερη για αυτόν περίπτωση θα χάσει και την ιδιότητα του βουλευτή. Δηλαδή και τις τηλεοπτικές εμφανίσεις, και τους αστυνομικούς "φιλιππινέζες" του, και τον βουλευτικό μισθό και θα ξαναγυρίσει ταπεινωμένος στις τηλεπωλήσεις. Την απώλεια των αστυνομικών και του μισθού ίσως να μπορέσει να την διαχειριστεί. Την απώλεια του να βλέπει την φάτσα του στα κανάλια και να ακούει την φωνή του στα ραδιόφωνα από το πρωί μέχρι το βράδυ ίσως να μην μπορέσει να την ξεπεράσει ποτέ.

Απολαύστε τον σε μία σημερινή και σε μία χθεσινή τηλεοπτική του εμφάνισή σε κατάσταση υστερίας. Όχι ότι μας έχει συνηθίσει σε διαφορετικό ύφος, αλλά σε αυτές διακρίνεται και το πολύ έντονο αίσθημα απελπισίας του. Οι τελευταίοι σπασμοί του τέρατος πριν ψοφήσει. Με το καλό και καλό σάπισμα να του ευχηθούμε.

Υ.Γ. Σας προτείνουμε αφού ακούσετε κάθε ένα ξεχωριστά, μετά να τα βάλετε να παίξουν και τα δύο ταυτόχρονα. Μπορείτε να εντρυφήσετε βαθύτερα στην ψυχοσύνθεσή του. Κι αν είστε και πολύ πονόψυχοι ίσως να τον λυπηθείτε κιόλας.



Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις