Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Την σταθερότητα να την βάλετε στον κώλο σας!

Η κυβερνητική συμμορία του τρίου Νέα Δημοκρατία - Digea - Τράπεζες κάνει το παν για να σε πείσει ότι πρέπει να ΜΗΝ ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή. Για την ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ της χώρας και για το καλό σου. Λένε. Αν είσαι άνεργος, αν είσαι τυχερός και δουλεύεις και παίρνεις 400 ευρώ τον μήνα, αν δεν έχεις χρήματα ούτε για να πληρώσεις το ρεύμα, πρέπει να επιθυμείς την ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ. Δεν πρέπει να διαταράξεις την ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ Σε καμία περίπτωση! Η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ πρέπει να είναι πάνω απ' όλα. Με ότι κι αν αυτή συνεπάγεται.

Η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ έχει σημασία. Μόνο η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ. Στο λένε όλα τα κανάλια όλη μέρα με λύσσα. Η δικιά σου ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ είναι η ανεργία και στην καλύτερη περίπτωση τα 400 ευρώ τον μήνα και θα είναι αυτή μέχρι να πεθάνεις. Η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ αυτών που σου φωνάζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ για ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ, του Μπόμπολα, του Ψυχάρη, του Αλαφούζου και του Μάικ του Φασολάκη είναι να πάρουν μετά τις εκλογές τα 30μετρα γιωτ τους και να κάνουν κρουαζιέρα στη Μεσόγειο. Μην τους χαλάσεις το καλοκαίρι ενοχλητικέ ψηφοφόρε. Πρέπει να σκεφτούμε λογικά και ρεαλιστικά και να επιλέξουμε την ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ για όλους.

Αν επιλέξουμε την αστάθεια θα καταστραφούμε. Όλοι θα καταστραφούμε! Αυτοί θα περάσουν ένα καλοκαίρι μες στο άγχος πάνω στα υπερπολυτελή σκάφη τους κάπου μεταξύ Μάλτας και Κύπρου με την σκέψη ότι του χρόνου θα αναγκαστούν να το πουλήσουν και να κάνουν διακοπές με νοικιασμένο. Εσύ ένα καλοκαίρι άγχους μεταξύ δουλειάς και σπιτιού και με την σκέψη ότι δεν θα σου φτάσουν τα λεφτά για την ΔΕΗ και πρέπει να κάνεις οικονομία στο φαγητό.



Αν έρθει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές το επόμενο βήμα είναι να πέσει η κυβέρνηση και πάει η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ. Καταστροφή! Ο Μπόμπολας μπορεί να αναγκαστεί να κλείσει τον ήδη καταχρεωμένο Mega γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να μην επιτρέπει πια τις τράπεζες να του δανείζουν άλλο με το τσουβάλι ενώ είναι ζημιογόνο. Πάει η προπαγανδιστική του ναυαρχίδα με την οποία ανεβοκατέβαζε πρωθυπουργούς, επέβαλε ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΕΣ και έπαιρνε όλα τα δημόσια έργα! Μετά μπορεί να αναγκαστεί να ακυρώσει και την σκανδαλώδη εξόρυξη χρυσού στην Χαλκιδική. Πάει και αυτό του το μαγαζί. Έπειτα μπορεί να του πάρουν και τα διόδια και τους αυτοκινητοδρόμους. Του Ψυχάρη μπορεί να του επιβάλλουν να πληρώνει μόνος του τα δάνεια του Μεγάρου Μουσικής αντί να του τα πληρώνει το δημόσιο. Του Αλαφούζου μπορεί να του επιβάλλουν να πληρώνει χαράτσι στη ΔΕΗ και σε όλους τους παραπάνω μαζί μπορεί να τους επιβάλλουν να πληρώνουν φόρο διαφήμισης και ενοίκιο για τις μέχρι τώρα δωρεάν χορηγούμενες από το κράτος ψηφιακές συχνότητες. Τέλος μπορεί και να τους επιβάλλουν να πληρώνουν βασικό μισθό 750 ευρώ και όχι 400 στους υπαλλήλους τους και δώρο Χριστουγέννων και δώρο Πάσχα.

Εσύ τi στο διάολο έχεις να χάσεις ρε άνεργε και μισθωτέ των 400 ευρώ και κατάφεραν να σε πείσουν ότι επιθυμείς την σταθερότητα;














Απόσπασμα από προχθεσινή έκτακτη μεταμεσονύκτια εκπομπή του ΑΝΤ1 με θέμα "Αν ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ καταστρεφόμαστε! Μην ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ! Μην ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ!"

 




















Η σταθερότητα του Μίνωα Κυριακού (ιδιοκτήτη του ΑΝΤ1) που τόσο φοβάται μην την χάσει

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις