Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Στο μυαλό του Βενιζέλου. Τα "απολύτως", η Μολδαβία, η φυλακή και το ψυχιατρείο

"Υπάρχουν πολλοί μισθοί οι οποίοι είναι 70 ευρώ τον μήνα στην Μολδαβία. Η Μολδαβία είναι δίπλα μας έτσι; Είναι μία ώρα πτήση. 70 ευρώ τον μήνα! Λοιπόν, αντιλαμβάνεστε ότι είμαστε ένα κράτος σε ένα επίπεδο ζωής, πάρα πολύ υψηλό!"

Η παραπάνω προχθεσινή δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου και αρχηγού της Ελιάς (Ελιά=ΠΑΣΟΚ με διαφορετικό ΑΦΜ, άρα ΠΑΣΟΚ χωρίς παλιά χρέη και υποχρέωση αποπληρωμής τους), υποκρύπτει δύο ενδεχόμενα.

Ενδεχόμενο 1ο: Ο Βενιζέλος πια χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας και η οικογένειά του θα είναι καλό να το κοιτάξει σοβαρά και να τον προστατεύσει από περαιτέρω επιδείνωση.

Ενδεχόμενο 2ο: Ο Βενιζέλος ξέροντας τι έχει κάνει και τι δεν έχει κάνει στην πολιτική του καριέρα την τελευταία 20ετία από νόμους περί ευθύνης υπουργών μέχρι λίστες Λαγκάρντ και εξοπλιστικά, βλέπει με τρόμο τι πρόκειται να πάθει σε λίγους μήνες που θα τελειώσει και η πολιτική του καριέρα και η ποινική του ασυλία. Η φυλακή για το τεράστιο "ΕΓΩ" του έρχεται με μαθηματική ακρίβεια. Ο μόνος τρόπος για να αποφύγει τον εγκλεισμό του σε αυτή είναι να πετύχει εγκλεισμό του σε άλλο ίδρυμα. Πιο φιλικό και με πιο άνετη διαβίωση από την φυλακή. Με απίστευτες παρανοϊκές δηλώσεις του όπως και την παραπάνω που όλο και πληθαίνουν όσο πλησιάζουν οι εκλογές, ίσως να προετοιμάζει το έδαφος για αυτό το ενδεχόμενο μη έχοντας άλλη εναλλακτική.

Μία δεύτερη επίσης παρανοϊκή προχθεσινή του δήλωση ήταν ότι ο Σύριζα θέλει να εκλεγεί κυβέρνηση για να τους (τον) βάλει στην φυλακή. Αν στον Σύριζα ήταν έξυπνοι θα την είχαν κάνει ήδη προεκλογικό σποτάκι για τις εκλογές του Μάη. Το 99% των Ελλήνων, ακόμα και σκληροπυρηνικών ΠΑΣΟΚων (με εξαίρεση τύπους σαν την Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, τον Χειμωνά και τον Καψή) ηδονίζεται μόνο στην σκέψη του Βενιζέλου στην φυλακή. Ήταν τεράστια αβάντα στον Σύριζα αυτή η δήλωση και είναι πολύ περίεργο πως δεν το αντιλήφθηκε αυτό ένας άνθρωπος με την υποτιθέμενη ευφυΐα του Βενιζέλου και το ξεστόμισε σε μια συνέντευξη.







Το βιογραφικό του ανθρώπου που κατά δήλωσή του θέλει να χτίσει την Ελλάδα του αύριο που κατέστρεψαν οι πολιτικοί και οι πολιτικές του χθες

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις