Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Φάτε εθνική ομοψυχία! Τόσα χρόνια γι' αυτό σας εκπαιδεύαμε ζώα!

Είσαι εργαζόμενος σε μια εταιρία. Η εταιρία σου φέρεται σαν σκουπίδι. Ο πρόεδρός της, οι μέτοχοί της και το διοικητικό συμβούλιο σου κόβουν τον μισθό, σου προεκτείνουν το ωράριο, υποβαθμίζουν συνεχώς τις συνθήκες εργασίας σου, βάζουν μπράβους να σε χτυπήσουν για να μην τολμήσεις να παραπονεθείς. Κάθε φορά που περνάν από μπροστά σου σε φτύνουν και γελάνε μαζί σου. Φτιάχνουν τις πολυτελείς ζωές τους πάνω στην εξαθλίωση σου. Τους μισείς και σε μισούνε.

Έρχεται μια πρόσκληση στην εταιρία. Διοργανώνεται ένα τουρνουά ποδοσφαίρου με ανταγωνίστριες εταιρίες. Τα ξεχνάμε όλα αδέρφια για όσο θα διαρκέσει το τουρνουά. Πρόεδρος, αντιπρόεδροι, μέτοχοι, διευθυντές και υπάλληλοι αγκαλιασμένοι πάμε να δοξάσουμε την εταιρία μας. Αφήνουμε τα πάντα στην άκρη για όσο κρατάει το τουρνουά. Κανένα μίσος. Εταιρική ομοψυχία συνέταιροι. Όλοι μια γροθιά. Για το καλό της εταιρικής μας συνοχής. Θα πιούμε μπύρες μαζί, θα χορέψουμε μαζί και θα πανηγυρίσουμε έξαλλα μαζί. Αυτά που μας ενώνουν (εταιρικό πρωτάθλημα) είναι περισσότερα από αυτά μας χωρίζουν (εταιρική δικαιοσύνη).

ΥΓ. Όποιος θεωρεί ότι άλλο το Έθνος και άλλο η εταιρία... πρόβλημά του. Όποιος θεωρεί ότι άλλο η Εθνική Ομοψυχία και άλλο η Εταιρική Ομοψυχία επίσης πρόβλημά του.


Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις