Τρίτη, 15 Ιουλίου 2014

3 βίντεο απόδειξη της τεράστιας αξιοπιστίας του φασίστα Αντώνη Κουτσαβάκη Σαμαρά

Ο ακροδεξιός Αντώνης Κουτσαβάκης Σαμαράς είναι αδιαμφισβήτητα ότι πιο φασιστοειδές έχει περάσει από το κυβερνητικό τιμόνι της Ελλάδας από την μεταπολίτευση. Με την στήριξη της σέχτας της ημιπαράνομης, καταχρεωμένης και χιλιοδανεισμένης Digea, αλλά και με την είσοδο των νεοναζί στην βουλή (μαξιλαράκι από τα δεξιά ώστε βάσει συγκριτικής θεωρίας των άκρων να μην χαρακτηρίζεται αυτός άκρο), η ακροδεξιά του παράνοια βρήκε το κατάλληλο έδαφος για να μπει σε εφαρμογή και να ξεσαλώσει.

Ένας ανεπάγγελτος αχρηστότατος γόνος πολιτικός που χωρίς την λυσσαλέα στήριξη Συστήματος και ΜΜΕ το μόνο που θα μπορούσε να κάνει ήταν να κάθεται σπίτι του, να τρώει την οικογενειακή περιουσία της βιομηχάνου γυναίκας του και να κοιτάει το ταβάνι. Όπως άλλωστε είχε κάνει και στο παρελθόν κατά δήλωσή του από το 1996 έως και το 2004.


Σαμαράς για τα οικονομικά μέτραΣαμαράς για συγκυβέρνηση με ΠΑΣΟΚΣαμαράς για ξεπούλημα ΔΕΗΣχετικές Αναρτήσεις: Ένα σύντομο βιογραφικό του πιο άχρηστου και ανεπάγγελτου πρωθυπουργού όλων των εποχών

    Παλαιότερες Αναρτήσεις