Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Πόσο Ρένος Χαραλαμπίδης είσαι;!

Καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή στην ΝΕΡΙΤ (αυτή που άνοιξε ως διαφανής και αξιοκρατική τηλεόραση για να σταματήσει την βυσματοκρατία και την ρουσφετολογία της ΕΡΤ) πήρε ο Έλληνας ηθοποιός διάδοχος του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Ο τεράστιος αυτός ηθοποιός που διαθέτει το ταλέντο να παίζει ακρίβως με τον ίδιο copy-paste τρόπο είτε πρόκειται για δραματική ταινία, είτε για κωμωδία, είτε για σήριαλ, είτε για διαφήμιση, είτε για παραμιλητό στον ύπνο του, εντελώς συμπτωματικά τυγχάνει να είναι και προσωπικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά.

Επίσης εντελώς συμπτωματικά τυγχάνει να έχει καταναλώσει και 4-5 λίτρα σάλιο για να γλείψει δημόσια τον πρωθυπουργό φίλο του μέσα από διάφορες εκπομπές και συνεντεύξεις.

Επίσης εντελώς συμπτωματικά τυγχάνει να ήταν υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ.

Επίσης εντελώς συμπτωματικά τυγχάνει να ήταν και υποψήφιος με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.

Έχει γράψει και άρθρο στην πολιτιστική χιπστερική ηλεκτρονική εφημερίδα Athens Voice (του Γεωργελέ) με έναν συγκλονιστικό εννιάλογο με τίτλο "9 λόγοι που θα ψηφίσω τον Άρη Σπηλιωτόπουλο".

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να θαυμάσετε μια εκ βαθέως πολιτική συνέντευξη του Ρένου Χαραλαμπίδη στην πολιτιστική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στην οποία ο Ρένος αποδεικνύει πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ένας άνθρωπος και τι μαλακίες είναι ικανός να ξεστομίσει προκειμένου να εξασφαλιστεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο επαγγελματικά.

ΥΓ. Ο Αντώνης Κουτσαβάκης Σαμαράς λίγες μόνο μέρες αφού είχε αναλάβει το Υπουργείο Πολιτισμού, είχε διορίσει στο μουσείο Ακρόπολης την μισή Μεσσηνία. Και ήταν ένας απλός ψαρωμένος υπουργός. Θα διστάσει να διορίσει έναν Ρένο τώρα που είναι πρωθυπουργός με την στήριξη της Digea; Αστεία πράγματα!

ΥΓ2. Η στενή φιλία Χαραλαμπίδη-Σαμαρά ήταν καρμική. Τους ενώνει το πηγαίο ταλέντο στο επάγγελμα που έχουν επιλέξει να κάνουν. Όσο ταλέντο έχει ο Αντωνάκης στην πολιτική ακριβώς το ίδιο έχει και ο Ρένος στην υποκριτική.



Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις