Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Η κουτοπονηριά του Ελληναρά τραγουδιστή Ματθαίου Γιαννούλη που εξελίχθηκε σε αυτοεξευτελισμός

Αναδημοσίευση από ELLINIKA HOAXES

Τι παρήγγειλε ζευγάρι Γερμανών σε ταβέρνα στην Ικαρία ΠΗΓΗ

Από χθες κάνει το γύρο του διαδικτύου μια ανάρτηση για ένα ζευγάρι Γερμανών και το τι παράγγειλαν στην ταβέρνα που κάθισαν στην Ικαρία. Η ανάρτηση υπάρχουν και 2 φωτογραφίες που βλέπουμε το δελτίο παραγγελίας και το ζευγάρι των Γερμανών στο τραπέζι που κάθισαν. Τις φωτογραφίες τις ανάρτησε ο τραγουδιστής Ματθαίος Γιαννούλης και από τη πρώτη στιγμή που είδα την ανάρτηση κάτι δε μου άρεσε.



1. Στο τραπέζι φαίνονται περισσότερα από ένα πιάτα, δε ξέρω πως το έχουν στην Ικαρία αλλά εγώ αν θα σερβίριζα μισό μπριάμ, ψωμί και 1/4 κρασί θα χρησιμοποιούσα ένα πιάτο. Δε ξέρω... μπορεί στην Ικαρία το μισό μπριάμ να σερβίρεται σε 3-4 πιάτα!





2. Στην παραγγελία υπάρχει κρασί αλλά στο τραπέζι όχι. Στο τραπέζι υπάρχει μόνο νερό και τα ποτήρια.. αλλά και σε αυτό μπορεί να κάνω λάθος. Να το έχουν πιει το κρασί και γι'αυτό ο Γερμανός είναι χαμογελαστός.

3. Πόσοι σερβιτόροι όταν παίρνουν παραγγελία γράφουν πάνω στο δελτίο το όνομα της ταβέρνας; Εγώ δεν θα το έγραφα. Δεν υπάρχει λόγος να το γράψω. Αλλά μπορεί στη Ικαρία να το συνηθίζουν. Ή μπορεί να είναι ένας σερβιτόρος για 5-6 ταβέρνες και για να μην μπερδεύεται να γράφει από ποια ταβέρνα είναι η παραγγελία. Ή να υπάρχει μία κουζίνα για όλες τις ταβέρνες και έτσι να χρειάζεται να γραφτεί το όνομα τις κάθε μιας, στα δελτία παραγγελίας για να ξέρουν τι δίνουν και τι χρεώνουν.

4. Το σίγουρο είναι πως αυτός που έγραψε το όνομα τις ταβέρνας έχει γράψει και την παραγγελία. Ο γραφικός χαρακτήρας είναι ξεχωριστός και ολόιδιος στο όνομα τις ταβέρνας και στα εδέσματα της παραγγελίας. Μπράβο πάντως στο σερβιτόρο για τα γράμματα του. Καθαρογραμμένα για να μην μπερδεύεται η μία και μοναδική κουζίνα που λέγαμε παραπάνω.

5. Οι Γερμανοί κουβαλήθηκαν στην Ικαρία για να πάρουν μισό μπριάμ; Ούτε καν ολόκληρο; Οι Γερμανοί σαν λαός είναι πολύ τυπικοί. Δε θα παραγγέλνανε κατι που δεν υπάρχει στον κατάλογο και πιστεύω πως στον κατάλογο της ταβέρνας δεν υπάρχει μισό μπριάμ. Αλλά πάλι μπορεί να κάνω λάθος και να υπάρχει στο κατάλογο μισό μπριάμ και 1/4 ελίτσα.

6. Ψωμί ένα. Σε φούρνο κάθισαν; και γιατί ένα αφού είναι ζευγάρι. Αλλά ίσος να έκαναν και οικονομία στο ψωμί. Εδώ παρήγγειλαν μισό μπριάμ, στο ψωμί θα ντραπούν; «Πού 'σε παιδί πιάσε και 1/4 ελίτσα και να την χωρίσεις τίμια, θα την ελέγξω».

7. Βρε λες να μην ανέβασε τίποτα ο Κύριος Ματθαίος Γιαννούλης (καλλιτέχνης - τραγουδιστής) και όλο αυτό να είναι καμιά τρολιά; Οχι οι φωτογραφίες και το κείμενο είναι ανεβασμένα στο λογαριασμό του απλοχέρη καλλιτέχνη που κερνάει 2 μπαρμπούνια και μια σαλάτα γκρικ για να κάνει φανταστικά άλματα.

8. Δεν πάει άλλο θα σκάσω... η μόνη λογική εξήγηση είναι να την έγραψε μόνος του ο καλλιτέχνης την παραγγελιά. Τι είπα τώρα εεεεε; Έψαξα να βρω στις φωτογραφίες του καλλιτέχνη (που είναι πολλές και ελεύθερες) μήπως υπάρχει και κανένα άλλο καλλιτεχνικό σημείωμα, για να συγκρίνω τα γράμματα και βρήκα μια καλλιτεχνία σε ένα πιάτο. Για να συγκρίνουμε τα γράμματα. Συμπέρασμα, ο καλλιτέχνης βοήθησε το σερβιτόρο και πήρε αυτός την παραγγελία από τους Γερμανούς. Με τα χεράκια του και τα καλλιτεχνικά του δαχτυλάκια.







Θα κλείσω με μερικές ακόμη καλλιτεχνικές ανησυχίες, από την Ικαρία και θα τρέξω στην τουαλέτα γιατί κάτι μου ήρθε και προλαβαίνω δεν προλαβαίνω... ΠΗΓΗ






ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΣΟΥ

Το καταφέρατε κύριε καλλιτέχνη, Ματθαίε Γιαννούλη, το ίντερνετ θα σας κάνει τζάμπα διαφήμιση. Ελπίζω να βοηθήσω και γω σε αυτό.

Αν έχετε την εντύπωση πως όλα αυτά βοηθάνε τη χώρα μας, τη μεγάλη μας βιομηχανία (τουρισμός) και γενικότερα προβάλουν την πατρίδα μας σαν την χώρα των τεχνών και των γραμμάτων, παρακαλώ να μου το εξηγήσετε, γιατί είμαι 1/2 ντουγάνι, 1/4 χαζούλης και 12 φέτες ηλίθιος... και δε τα πιάνω, τα βαθιά νοήματα.

ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!

ΥΓ. Ο Ματθαίος Γιαννούλης κατά καιρούς έχει εκφράσει και τις φιλοχρυσαυγίτικες απόψεις του. Έδεσε το γλυκό της ψυχοσύνθεσής του δηλαδή.

Πηγή: ELLINIKA HOAXES

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις