Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Το Κέντρο Αιμοδοσίας του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης βρωμάει φασισμό!

Η διευθύντρια του Κέντρου Αιμοδοσίας του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης τιμά τον όρκο του Ιπποκράτη και εκφράζει την πίκρα της για την αστοχία του αστυνομικού που δεν έπληξε ζωτικά όργανα πυροβολώντας τον Νίκο Μαζιώτη ώστε να τον σκοτώσει.

Η φιλέσπλαχνη διευθύντρια του Κέντρου Αιμοδοσίας του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης μάλιστα δηλώνει περήφανα στο προφίλ της στο Facebook Religious Views ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ και Political Views ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Επίσης είναι περήφανη φίλη της ανθρωπίστριας, αντιρατσίστριας, αντιφασίστριας, Χριστίνας Σιδέρη. Αυτής που θέλει να ανοίξει την Μακρόνησο, την Γυάρο, τους φούρνους του Άουσβιτς και να ξεκινήσουν ξανά πειράματα ευγονικής για να καθαρίσει το Άριο γένος των Αιλύνων.

Ίσως η διαδικτυακή της φίλη μπορεί να την βοηθήσει μέσω της κρατικής θέσης της και να ξεκινήσει η κάθαρση από το ΑΙΜΑ (τιμή) του Ιπποκρατείου που είναι και πάγια επιθυμία της Χρυσής Αυγής. Αφού πρώτα οι "άξιοι" αστυνομικοί πλήξουν όλα τα ζωτικά όργανα των αναρχικών, των αντιεξουσιαστών, των κομμουνιστών, των αθέων και όλων των άλλων ανθρώπινων μιασμάτων που μολύνουν το υπέρτατο ελληνικό έθνος και το εξελιγμένο ελληνικό αίμα.

Ήταν και περήφανη υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Θεσσαλονίκης βεβαίως βεβαίως http://ndthessaloniki.gr/?page_id=6878

Και έχει γράψει και "επιστημονικό" άρθρο ύμνο για την ελληνική φυλή με αιματολογικά κριτήρια! http://aimodosia-agios-pavlos.blogspot.gr/2013/04/blog-post.html



Σχετικές Αναρτήσεις: Η Χριστίνα Σιδέρη και τα συγκοινωνούντα δοχεία ΝΔ και Χρυσής Αυγής (photos)

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις