Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Ο Κυριάκος Βελόπουλος πουλάει επιστολές που έγραψε ο Ιησούς αυτοπροσώπως (βίντεο)

Μπορεί ο θεάνθρωπος Ιησούς να μην αναγνωρίζεται πλήρως ως ιστορικό πρόσωπο. Μπορεί να μην υπάρχει η παραμικρή επιστημονική τεκμηριωμένη απόδειξη για την ύπαρξή του και την ζωή του, αλλά ο ακροδεξιός τηλεβιβλιοπώλης, πρώην βουλευτής Καρατζαφέρη, νυν wanna be βουλευτής Σαμαρά, βρήκε και πουλά μέχρι και επιστολές του μέσω τηλεμάρκετινγκ!

Το "ιερόσυλο" του πράγματος είναι ότι αντί να τα πουλά με μεγαλοπρεπείς βυζαντινές δερματόδετες επίχρυσες εκδόσεις, ο ψεκασμένος πατριωταράς Λιακοπουλόπληκτος τέως βουλευτής Καρατζαφέρη, τα πουλά σε κόλλες Α4 και με σπιραλοποίηση φοιτητικών σημειώσεων των 2 ευρώ ο ματζίρης.

Ο πατριωτισμός και ο χριστιανισμός είναι η καλύτερη μπίζνα γαρ...


ΥΓ. Ο ίδιος τύπος πριν λίγα χρόνια ούρλιαζε όλη μέρα στα τηλεμάρκετινγκ να μάθουν οι γονείς αρχαία ελληνικά στα παιδιά τους (μέσω των βιβλίων που πουλούσε και των φροντιστηρίων του) γιατί στο πολύ άμεσο μέλλον ο προγραμματισμός των υπολογιστών θα γίνονταν στα αρχαία ελληνικά και Microsoft, Apple, Nasa και οι λοιποί πολυεθνικοί κολοσσοί επιστημόνων θα μάλωναν ποιος θα τους πρωτοπροσλάβει. Τώρα που έμεινε άνεργος γιατί δεν πάει να δουλέψει στη Nasa ως γνώστης αρχαίων ελληνικών και φιλάει κατουρημένος ποδιές για να τον βάλει o Σαμαράς στα ψηφοδέλτια άραγε;

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις