Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Δε θα γίνεις άνθρωπος ποτέ, οπαδέ! οπαδέ!

Αναδημοσίευση από The Roof-is-on Fire (Antifascist Action - Greece)

Γκλιιιν, Γκλοοον, Γκλαααν, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!

«Η Θύρα 7 καλεί τα σκεπτόμενα ούγκανα ΙΔΕΟΛΟΓΑ μέλη της να παραβρεθούν αύριο Δευτέρα στις 22.00 έξω από το κτίριο του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ για να διαμαρτυρηθούν για την κυβερνητική μνημονιακή προπαγάνδα του εφοπλιστή Αλαφ...» Ωχ! Τί βαράς ρε συ Τάκη;! Τί έκανα πάλι;! Α ναι; Συγγνώμη, θα το διορθώσω!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ! (διορθωμένη)

«Η Θύρα 7 καλεί τα σκεπτόμενα ούγκανα ΙΔΕΟΛΟΓΑ μέλη της να παραβρεθούν αύριο Δευτέρα στις 22.00 έξω από το κτίριο του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ για να διαμαρτυρηθούν για το ότι ο Αλαφούζος γκρινιάζοντας για την ποδοσφαιρική παράγκα και την διαιτησία, έκανε τους ακροαριστερούς-αναρχικούς τρομοκράτες του Επαναστατικού Αγώνα του Νίκου Μαζιώτη να στοχοποιήσουν την προεδράρα μας και την ομαδάρα μας! Μαζιώτη πράσινε λαγέ πόσο θα σε τσούξει η κούπα που θα σηκώσουμε τον Μάη;»

(το δεύτερο σκέλος είναι 100% πραγματικότητα. Η Θύρα 7 θα διαμαρτυρηθεί αύριο έξω από τον Σκάι για την στοχοποίηση του Δον Μαρινάκη από τους "τρομοκράτες")





(αναδημοσίευση από redpress.gr)

Βάλτε όλο τον στόχο σας στον…

Γεια σας αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ.


Όλοι μας είδαμε και πέσαμε από τα σύννεφα οτι ο πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας έγινε στόχος τρομοκρατίας!
Αν είναι δυνατόν, την είδαν να χτυπήσουν ποιόν; Έναν άνθρωποι που για εκατομμύρια ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ είναι τα πάντα!
Δεν έχουν ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ πως θα βρουν, και έχουν βρει απέναντι τους τον κόσμο μας, ένα κόσμο που ζει και αναπνέει για αυτή την ομάδα!
Από τον βουλευτή, τον επιχειρηματία, τον εργάτη, τον βιοπαλαιστή, τον άνεργο που κοιτά με το υστέρημα του να βρεθεί οπότε μπορεί δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα, ακόμα και τους παράνομους εντός φυλακής ή έξω από αυτήν.
Πόσοι δικοί μας είναι μέσα στην ΦΥΛΑΚΗ ΑΔΙΚΑ για και καλά χουλιγκανισμούς, αλλά και ΓΑΥΡΟΙ που είναι για διάφορα άλλα αδικήματα.
Αυτούς λοιπόν κύριοι τρομοκράτες θα βρείτε απέναντι σας μόλις περάσετε την πόρτα των φυλακών.

Αν τον πετύχαινα θα πέρναγε άσχημα αυτός που πιάσανε

Και θα σας φέρω ένα παράδειγμα εγώ αν ήμουν μέσα αυτή την στιγμή θα παρακαλούσα τον Θεό να φέρουν στην ακτίνα η αλλιώς την πτέρυγα που θα με είχαν αυτόν που πιάσανε τώρα και ήθελε να κάνει χτύπημα στον πρόεδρο του ΘΡΥΛΟΥ μας!
Στο λόγο μου θα πέρναγε ΑΣΧΗΜΑ....
Αυτοί έχουν την ιδεολογία τους αλλά κι εμείς την δικιά μας. Ποιος ΕΙΣΑΙ ρε εσύ που με την ενέργεια σου αυτή πας να τρελάνεις ΣΧΕΔΟΝ όλο τον ελληνικό λαό?
Θα τον έπιανα και θα... Του έλεγα ρε χαβαλέ που μου το παίζεις και ΡΟΜΠΕΝ τον δασών πας να χτυπήσεις έναν άνθρωπο που θα σε φέρει και ΕΣΕΝΑ και τους δικούς σου απέναντι από τον λαό του ΘΡΥΛΟΥ μας?
Οι και καλά σωστοί τρομοκράτες ξέρω πως κοιτούν να κάνουν χτυπήματα σε στόχους που δεν γουστάρουν, αλλά δεν είναι και της αποδοχής μεγάλου μέρους της κοινωνίας, αλλά εσύ ρε θέλησες να κανείς το αντίθετο, να βρεθείς ΕΣΥ και το συνάφι σου απέναντι μας!
Δεν ξέρω και καλά το παίζεις σκληρός με την αντιτρομοκρατική, αλλά μέσα στην στενή αν σε πετύχαινα θα πέρναγες ΑΣΧΗΜΑ!
ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΑΡΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ....
Δεν έχετε δει τον λαό μας να είναι πραγματικά σαλταρισμένος και ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ....
Πάρτε το καλά χαμπάρι πως αν κάποιος βλάψει κάποιον από την ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ οικογένεια μας, θα μας βρεί μπροστά του!
Πόσο μάλλον κάποιον που είναι άρρωστος ΓΑΥΡΟΣ και κάνει τα πάντα για να είναι ο ΘΡΥΛΟΣ μας ΥΓΙΗΣ και πρωταθλητής!
Εδώ κάποτε κοιτούσαμε και είχαμε βγει στους δρόμους για Κωσκοτάδες, φανταστείτε το τι θα γινόταν αλλά και τι θα γίνει για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, γιατί ακόμα δεν έχετε δει το πως θα το χειριστεί το θέμα ο λαός μας και η ΘΥΡΑ 7 !
ΘΡΥΛΟΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΑ....
Όταν αυτό το φωνάζαμε και κάναμε κάποτε την Ελλάδα άνω κάτω αυτός που το παίζει σκληρός στην αντιτρομοκρατική δεν είχε καν ΓΕΝΝΗΘΕΙ...
ΟΥΤΕ ΚαΝ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ...
Ξέρω καλά πως σε όποια ΦΥΛΑΚΗ και να τον βάλουν θα βρει απέναντι του τους δικούς μας....
Ρε ΆΝΤΕ να μην πω... Ποιον την είδατε να χτυπήσετε?
Ο Μαρινάκης είναι ένας εφοπλιστής που ο μόνος θεσμικός ρόλος του είναι οτι είναι ο πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας. Με τι σκεπτικό τον βάλατε στόχο ?

Έχετε στοχοποιηθεί από όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ

Θα σας το ξανά πω έχετε στοχοποιηθεί από όλους τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ όχι μόνο εδώ στην Ελλάδα αλλά ανά τον κόσμο!
Και θα σας το πω καθαρά και ξάστερα, αν ήξερα πως δίπλα μου για παράδειγμα έμενε κάποιος από εσάς, και ας μου έδιναν εκατομμύρια δεν θα μιλούσα, αλλά τώρα να ΞΕΡΕΤΕ ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ... ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ!
Παρόλο που έχω οικογένεια δεν μασάω και σας τα λέω όλα!
ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ....
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ....
Δεν είμαι πολιτικά ΠΟΥΘΕΝΑ γιατί όλοι είναι λαμόγια, ΕΙΜΑΙ μόνο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και δεν ΑΝΕΧΟΜΑΙ να ακούω πως θέλουν κάποιοι να κάνουν κακό σε αυτόν!
Ποιος είναι ο λόγος για να ζω χωρίς τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ....
Οπότε τρομοκράτες η όπως ΑΛΛΙΩΣ θέλετε να σας λένε ΜΑΚΡΙΑ....
Και να κουλάρουν αυτοί οι κύριοι που διαμόρφωσαν αυτό το κλίμα στην ελληνική κοινή γνώμη μέσω των μέσων Ενημέρωσης ώστε να ακουστεί πως στοχοποιήθηκε ο πρόεδρός μας....
Και αυτοί θα μας βρουν μπροστά τους!
Δεν σας ΑΠΕΙΛΩ απλά προειδοποιούν οι ΓΑΥΡΟΙ το τι έχει να γίνει αν τρελαθούν τελείως....
Δεν σας συμφέρει να μας δείτε στους δρόμους....

ΥΓ. Στα ΦΡΥΔΙΑ μου όπως και να την δουν με την πάρτι μου, γιατί ζω και ΑΝΑΠΝΕΩ για τον ΘΡΥΛΟ τον ΘΕΟ μας τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας....

ΥΓ. Άλλοι θα κόλλαγαν να μιλούσαν έτσι, αλλά εγώ δεν μασάω όταν απειλούν την αγαπημένη μου ομάδα!










Και αυτούσια η ανακοίνωση της Θύρας 7 (με caps lock έτσι για να 
φαίνονται και οι εκλεκτές συγγένειες)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 7:

H OIKOΓENEIA TOY OΛYMΠIAKOY MAΣ ΠAPAKOΛOYΘEI ME AΓΩNIA TIΣ EΞEΛIΞEIΣ TΩN TEΛEYTAIΩN HMEPΩN KAI THN AΠOKAΛYΨH ME ΣTOIXEIA KAI OXI ME ΘEΩPIEΣ OTI O ΠPOEΔPOΣ TOY ΘPYΛOY HTAN ΣTOXOΣ ΔOΛOΦONΩN.

TO ΠOIOI EΔΩΣAN THN ENTOΛH ΓIA TH ΔOΛOΦONIA ΘA TO MAΘOYME. AYTO ΠOY HΔH ΞEPOYME EINAI OTI O ΠPOEΔPOΣ THΣ OMAΔAΣ MAΣ, O OΠAΔOΣ TOY OΛYMΠIAKOY BAΓΓEΛHΣ MAPINAKHΣ, EΔΩ KAI KAIPO ΣTOXOΠOIEITAI ME MANIA AΠO MME KAI EΠIXEIPHMATIEΣ ΠOY TA EΛEΓXOYN.

ANEXTHKAME APKETA. KAI TA ANEXTHKAME ΓIATI ΔE ΘEΛAME NA ΔΩΣOYME TO ΠAPAMIKPO ΔIKAIΩMA ΣTOYΣ AMETPHTOYΣ EXΘPOYΣ MAΣ.

OMΩΣ H YΠOMONH EΞANTΛHΘHKE. ΠΛEON ΘA ANTIΔPAΣOYME MAZIKA KAI AMEΣA.

ΠPΩTH ΣYNANTHΣH MAΣ TH ΔEYTEPA TO BPAΔY ΣTIΣ 10:00 EΞΩ AΠO TON PAΔIOTHΛEOΠTIKO ΣTAΘMO ΣKAI.

EΞΩ AΠO TO KANAΛI, ΠOY EYPIΣKOMENO MAΛIΣTA ΣTIΣ ΓEITONIEΣ MAΣ, EΞAΠOΛYEI ΛAΣΠH KAΘHMEPINA ΓIA TON ΠPOEΔPO, THN OMAΔA, TOYΣ OΠAΔOYΣ MAΣ.

ΘA EIMAΣTE OΛOI EKEI ΓIA NA BPONTOΦΩNAΞOYME OTI TA ΨEMMATA TEΛEIΩΣAN. OI ΣYKOΦANTIEΣ TEΛEIΩΣAN. TΩPA TH ΔIKH (ΠPOΣXHMATIKH ΠANTA) ΘA THN KANOYME EMEIΣ.

O ΛAOΣ TOY OΛYMΠIAKOY."




Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις