Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Ο Μητσοτάκης, η Νέα Ζηλανδία, η Νότια Ζηλανδία, το Autocue και η σύζυγος Ρουσόπουλου (βίντεο)


Το πράγμα έχει ως εξής. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει συνέντευξη στο Star του Βαρδινογιάννη. Η δημοσιογράφος που του παίρνει συνέντευξη είναι η σύζυγος του περιβόητου/διαβόητου πρώην υπουργού της ΝΔ, Ρουσόπουλου. Ξέρετε, Βατοπέδι, Εφραίμ και τέτοια. Όπως είναι φυσιολογικό δηλαδή η συνέντευξη θα είναι μία εύκολη και βολική για τον πρωθυπουργό συνέντευξη. Αλλά καλού κακού βρε παιδί μου ας την μαγνητοσκοπήσουμε. Να μην την βγάλουμε live. Μην γίνει καμιά στραβή. Αν γίνει θα την κόψουμε στο μοντάζ.

Πάνω στην κουβέντα ο πρωθυπουργός του 101% αποδοχής σύμφωνα με τις πάντα έγκυρες δημοσκοπήσεις των μελλοντικών Θεοδωρικάκων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θέλει να κάνει αναφορά στη Νέα Ζηλανδία. Κατά πολλούς κάνει σαρδάμ και λέει Νότια Ζηλανδία. Σιγά το πράγμα όμως. Όλοι κάνουμε σαρδάμ. Είναι φυσιολογικότατη κατάσταση όταν το τμήμα του εγκεφάλου που ελέγχει την ομιλία, χάνει για κάποια νανοσεκόντς το συγχρονισμό με τους μύες του στόματός μας και την γλώσσα.

Αλλά στο σαρδάμ άντε να μπερδέψεις το ΝΕΑ με την ΚΕΑ, ή την ΚΛΗΡΩΤΊΔΑ με την ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑ. Το ΝΕΑ με το ΝΟΤΙΑ ένας τρόπος υπάρχει να το μπερδέψεις. Και αυτός δεν είναι σαρδάμ. Είναι απέναντί σου να υπάρχει ένα Autocue στο οποίο οι 857 κειμενογράφοι σου στο κόμμα σου έχουν γράψει "Ν. Ζηλανδία". Γιατί παρ' ότι σε ζουν κάθε μέρα και ξέρουν πόσο στροφάρει ο εγκέφαλός σου, σου λένε εντάξει, αυτό θα το καταλάβει βρε παιδί μου. Δεν χρειάζεται να γράψουμε ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ.

Μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη. Στην σύζυγο του πρώην υπουργού της ΝΔ. Με Autocue. Και όμως πάλι τα κατάφερε. Συγχαρητήρια κύριε πρωθυπουργέ.


Τα γνωστά μουρουτοτρόλ της Ομάδας Αλήθειας στο twitter έσπευσαν βεβαίως βεβαίως να το σώσουν και να πείσουν ότι ο Κούλης δεν έκανε ούτε σαρδάμ, ούτε λάθος. Αυτό ήθελε να πει εξ' αρχής. Νότια Ζηλανδία. Και για να πείσουν έδειξαν κάτι από Trip Advisor το οποίο κάνει αναφορά σε South Zealand. Πειστικότατη γραμμή. Εμάς μας έπεισαν.

Εικόνα

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις