Κυριακή 10 Μαΐου 2020

Αφήστε το φλώρικο σποτ του Λούλη κυρ Χαρδαλιά, του Σεφερλή να βάλετε! (βίντεο)

Παρ' όλο που ο -ματσό- Χαρδαλιάς και η Πολιτική του Προστασία(sic) απέσυραν τελικώς το σποτάκι του γαλάζιου ομόσταβλού τους ηθοποιού Χρήστου Λούλη αναγνωρίζοντάς το ως σεξιστικό, η συντριπτική πλειοψηφία των νεοδημοκρατών και των παπαγαλακίων τους στα social media και τα πάνελ Μαρινάκηδων, Αλαφούζων και Βαρδινογιάννηδων ξεσπούν κατά αυτών των "ψευτοπροοδευτικών" που "δημιούργησαν αδίκως σάλο" οδηγώντας "κακώς" στην απόσυρσή του.

Μεταξύ αυτών δυστυχώς και γυναίκες. Όπως η Κατερίνα Παναγοπούλου. Αυτή ντε, που ξεκίνησε την καριέρα της πριν 7-8 χρόνια χαρακτηρίζοντας υστερικές τις καθαρίστριες που διαμαρτύρονταν έξω από τα γραφεία Αδώνιδων (που κατά δήλωσή της θαυμάζει), μετά αναρωτιόνταν γιατί λέμε ότι υπάρχει κρίση αφού στα καφέ της Κηφισιάς όπου συχνάζει κάθε βράδυ είναι γεμάτα (κατά δήλωσή της πάλι) και αυτή που ένα μήνα αφού έπεσε η κυβέρνηση του Άδωνι και της παρέας του το 2015 ξαφνικά άρχισε να βλέπει την κρίση που δεν έβλεπε λίγους μήνες πριν.


Φυσικά για να έχεις την ικανότητα να καταλάβεις το τι είναι σεξιστικό και το τι δεν είναι, το τι είναι ρατσιστικό και το τι δεν είναι και το τι είναι ομοφοβικό και το τι δεν είναι, θα πρέπει πρώτα να μην είσαι σεξιστής, να μην είσαι ρατσιστής και να μην είσαι ομοφοβικός.

Προτείνουμε λοιπόν στον Χαρδαλιά και την παρέα του μετά την απόσυρση του βίντεο με τον Λούλη να ανεβάσει αυτό το σποτάκι με τον Σεφερλή. Κανείς από τις Κατερίνες τους δεν θα το βρει και αυτό ούτε ρατσιστικό, ούτε σεξιστικό. Είναι άλλωστε αυτοί που δοξάζουν και την καλλιτεχνική αξία του καλλιτέχνη Σεφερλή όταν "θολοκουλτουριάρηδες" κατακρίνουν το χιούμορ του ως ρατσιστικό, ομοφοβικό, ρατσιστικό και γυμνασιακό.

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις