Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

310 από τα 340 εκατομμύρια που θα πληρώσει η Novartis, είναι για τις δράσεις της στην Ελλάδα


340 εκατομμύρια θα πληρώσει η Novartis σύμφωνα με τον εξωδικαστικό συμβιβασμό της με την αμερικανική δικαιοσύνη για τις παράνομες πρακτικές της με την προώθηση των φαρμάκων τους παγκοσμίως.

Τα 310 από αυτά τα 340 εκατομμύρια είναι για τις παράνομες πρακτικές της στην Ελλάδα με την Novartis Hellas του Φρουζή και τα υπόλοιπα 30 εκατομμύρια είναι για τις παράνομες πρακτικές της σε όλο τον υπόλοιπο πλανήτη. Παράδεισος για την Novartis η Ελλάδα δηλαδή ανάμεσα σε όλες τις χώρες του πλανήτη.

Αλλά η Νέα Δημοκρατία και τα μπουκωμένα με τα 20 εκατομμύρια Στέλιου Πέτσα ΜΜΕ για την καμπάνια του Μένουμε Σπίτι, προσπαθούν να μας πείσουν ότι στο σκάνδαλο εμπλέκονται μόνο γιατροί και όχι πολιτικοί και δημοσιογράφοι. Μας το λένε οι ίδιοι δημοσιογράφοι που συμμετείχαν στα συνέδρια της Novartis και του Φρουζή ως συντονιστές αυτών. 

Αδυνατούμε να κατανοήσουμε πως ένας μεγαλοδημοσιογράφος αναλαμβάνει θέση συντονιστή σε συνέδριο μιας ιδιωτικής πολυεθνικής φαρμακοβιομηχανίας. Μπορεί να το κάνει ως χόμπι για να ξελαμπικάρει από τη δουλειά του ως μεγαλοδημοσιογράφος και μεγαλοεκδότης.

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις