Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Ο Καράογλου της ΝΔ τιμά την ημέρα του περιβάλλοντος κάνοντας ποδήλατο στη Θεσσαλονίκη


Να σας συστήσουμε τον υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης Θόδωρο Καράογλου της ΝΔ. Ο υφυπουργός Θόδωρος Καράογλου της ΝΔ χθες που λέτε αποφάσισε να τιμήσει την ημέρα του περιβάλλοντος και βγήκε στον ποδηλατόδρομο της Λεωφόρου Νίκης στη Θεσσαλονίκη να κάνει ηλεκτρικό ποδήλατο (για να τιμήσει την ημέρα του περιβάλλοντος).

Από πίσω του τον συνοδεύουν 3-4 Ζητάδες με βενζινοκίνητες μηχανές (για να τιμήσουν την ημέρα του περιβάλλοντος). Άλλοι 1-2 ασφαλίτες με βενζινοκίνητες μηχανές (για να τιμήσουν την ημέρα του περιβάλλοντος). Άλλοι ασφαλίτες άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας με βενζινοκίνητα ΙΧ πλάι του στη Λεωφόρο Νίκης (για να τιμήσουν τις μέρες του περιβάλλοντος). Και βεβαίως βεβαίως το κομβόι των βενζινοκίνητων μηχανών μπλοκάρει όχι μόνο τον μικροσκοπικό ποδηλατόδρομο της Λεωφόρου Νίκης, αλλά και ολόκληρο τον παραλιακό πεζόδρομο. Για να τιμήσουν την ημέρα του περιβάλλοντος πάντα.

Και φυσικά όλα τα μπουκωμένα από εκατομμύρια από τους φόρους μας ΜΜΕ, αποθέωσαν τον υπουργό Καράογλου που τίμησε την ημέρα του περιβάλλοντος. Ε δεν έτρωγε δα και κρέας με ψάρι ο άνθρωπος όπως η διαβολική Δούρου. Αυτά.

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις