Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

Νίκος Ορφανός. Ο ηθοποιός που σημαίνει φως!

Νίκος Ορφανός. Ο ηθοποιός που σημαίνει φως Τομεάρχης Πολιτισμού του ΚΙΝΑΛ (ή Κίνηση των 58, ή Ελιά, ή Δημοκρατική Συμπαράταξη, ή για τους πολύ ψαγμένους απλά και βίνταντζ ΠΑΣΟΚ).

Που ήταν μια φορά κι έναν καιρό στο Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη. Μετά πήγε στο άρμα της Νέας Δημοκρατίας και του αυτοδημιούργητου ακομμάτιστου Ντορογιού Μπακογιάννη για τον Δήμο Αθηναίων. Μετά ξανάμανά στο ΠΑΣΟΚ της Φώφης.

Γενικώς ο Νικολάκης που όπως καταλαβαίνετε επιδίδεται με μεγάλη επιτυχία σε καριέρα πολιτικού και διανοητή τύπου Ψαριανού, μίλησε. Και παραδόξως τα είπε καλά και σωστά.

Το ΠΑΣΟΚ θεωρητικά είναι αντιπολίτευση αυτή τη στιγμή. Η Νέα Δημοκρατία θεωρητικά είναι κυβέρνηση αυτή τη στιγμή.

Ο Ορφανός θεωρητικά εκτός από ηθοποιός είναι και Τομεάρχης Πολιτισμoύ στο παρεάκι της Φώφης Γεννηματά. Δηλαδή εκπροσωπεί τον πολιτισμό από θεσμική θέση στο ΠΑΣΟΚ.

Ε τι πιο φυσικό οι χαρακτηρισμοί "χαζοχαρούμενος", "αναλφάβητος", "ημιμαθής", "ψεκασμένος" για συναδέλφους του οι οποίοι λένε κακά λογάκια για το είδωλό του τον Άδωνι Γεωργιάδη; Τους οποίους συναδέλφους του -υποτίθεται- θεσμικά υπηρετεί, και ζητωκραυγές τύπου "I Love You Adonis!";

Δυστυχώς (ή ευτυχώς) ο συνδετικός κρίνος Νέας Δημοκρατίας-ΠΑΣΟΚ, τα δεκάδες σκάνδαλα τύπου Novartis, ΚΕΕΛΠΝΟ, τραπεζικά δάνεια, πακέτα εκατομμυρίων στους καναλάρχες και δεν συμμαζεύεται, δεν μπορούν να τους κάνουν να κρατάνε ούτε τα προσχήματα κυβέρνησης-αντιπολίτευσης. Και τους βγαίνουν αυθορμητα πια το πόσο αγαπιούνται, αλληλοστηρίζονται και αλληλοκαλύπτονται με κάθε ευκαιρία, σε κάθε ευκαιρία. Μέχρι τέλους.


Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις