Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Την Μάνδρου και την Κοραή να ακούτε να ενημερώνεστε αν ο Σαμαράς εμπλέκεται στη Novartis


Δεν υπάρχει καμία αναφορά στο σκάνδαλο της φαρμακοβιομηχανίας Novartis σε πολιτικά πρόσωπα στην Ελλάδα μας ενημερώνει με στόμφο από την ακομμάτιστη συχνότητα του Σκάι του Αλαφούζου η έγκριτη και ανεξάρτητη δικαστική συντάκτης Ιωάννα Μάνδρου.

Έβαλε η έγκριτη, έγκυρη και ανεξάρτητη δικαστική συντάκτης Ιωάννα Μάνδρου που λέτε τη λέξη "Government" που αναγράφεται στο πόρισμα του FBI και της αμερικανικής δικαιοσύνης στο Google Translate και της το μετέφρασε στα ελληνικά ως "Ο Πολάκης καπνίζει και η Δούρου τρώει κρέας με ψάρι".

Άρα το θέμα θεωρείται λήξαν και η έγκυρη και ανεξάρτητη δικαστική συντάκτης Ιωάννα Μάνδρου μαζί με το όλο παρεάκι εκεί στο έγκυρο, έγκριτο και ανεξάρτητο Σκάι, συνεχίζουν να παράγουν έγκυρη, έγκριτη και ανεξάρτητη ενημέρωση.

Στα διαλείματα αυτής της έγκυρης, έγκριτης και ανεξάρτητης παραγωγής ενημέρωσης παίρνει την άλλη έγκυρη και ακομμάτιστη συνάδελφό της, την Χριστίνα Κοραή και πηγαίνουν και για κανά κρασάκι με τον Αντώνη τον Σαμαρά. Αυτόν που το όνομά του αναφέρεται στα έγγραφα του FBI και των αμερικάνικων δικαστικών αρχών αλλά δεν αναφέρεται.

Η αμερικανική δικαιοσύνη μετά τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με τη Novartis, αφού την ανάγκασε να πληρώσει 310 εκατομμύρια ευρώ για ένα σκάνδαλο, που τα μπουκωμένα με τα 20 εκατομμύρια Πέτσα για το #Μένουμε_Σπίτι μιντιακά παπαγαλάκια 3 χρόνια τώρα προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι σκευωρία, δίνει και πολιτικό άσυλο στους Έλληνες προστατευόμενους μάρτυρες του σκανδάλου.

Εν ολίγοις η αμερικανική δικαιοσύνη θεωρεί πως εάν οι προστατευόμενοι μάρτυρες γυρίσουν πίσω στην Ελλάδα, κάποιοι θα τους κυνηγήσουν για να "τους πάνε μέχρι τέλους", να τους "φάνε" και να τους "βγάλουν τις κουκούλες". Γκουγκλάρετε τις 3 προηγούμενες φράσεις αν θέλετε.

Συνεχίστε ότι κάνετε. Χουντομιντιοκρατία είναι, θα περάσει.


Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις