Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Η Ιωάννα Κούρτοβικ, ο Ρουσόπουλος, ο Πλεύρης και τα τρολ της ΟΑ

Η ιστορία έχει ως εξής: Το γνωστό ακροδεξιό τρολ με φιλοναζιστική ρητορική (βλέπε "η τάση προς το έγκλημα στους μαύρους έχει γενετικά χαρακτηριστικά, είναι by nature), ο @GeorghyZhukov, ή παλαιότερα @sakis01, ή @che papara, ή  @μιχαλης σουσλωφ, κάνει την παρακάτω συκοφαντική ανάρτηση προς την δικηγόρο Ιωάννα Κούρτοβικ.

Η Κούρτοβικ προχωρά σε μήνυση. Η μήνυση αφορά τρία αδικήματα:

-Συκοφαντική δυσφήμιση

-Εξύβριση

-Αποτύπωση μη δημόσιας πράξης τρίτου προσώπου (το οποίο κανονικά διώκεται αυτεπάγγελτα)

Το μέλος του εκτελεστικού γραφείο της ΟΝΝΕΔ, Γιάννης Ρουσόπουλος αλλά και ο βουλευτής και δικηγόρος(!) της ΝΔ γόνος Πλεύρης, παίρνουν δημόσια θέση με τα τουίτ τους.

Αν ήμασταν τίποτα καχύποπτοι θα αρχίζαμε να υποψιαζόμαστε ότι το συγκεκριμένο τρολ και όλα τα υπόλοιπα του είδους του, τουιτάρουν από κάποιο γραφείο εφημερίδας της ΝΔ.  Ή από κάποιο γραφείο κάποιας ακροδεξιάς κλίκας εντός της ΝΔ και πάνω στον πανικό τους να μη γίνει άρση απορρήτου από τη ΔΗΕ και ξετιλιχθεί το κουβάρι, άρχισαν να κάνουν σπασμωδικές κινήσεις που περισσότερο τους εκθέτουν παρά τους καλύπτουν.

Αλλά δεν είμαστε καχύποπτοι. Είμαστε καλοπροαίρετοι. Απλά θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι Ρουσόπουλος και Πλεύρης είναι απλώς βλάκες που βάζουν αυτογκόλ από τα 70 μέτρα.

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις