Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Χρυσή Αυγή και Ερνέστο Τσε ΓκεΜπόμπολα

"Εμείς, η Χρυσή Αυγή, πιστεύουμε στην επανάσταση εκ των άνω. Σε μια επανάσταση που θα την ξεκινήσει και θα την καθοδηγήσει μια άρχουσα ηγέτιδα τάξη"

Αυτά είπε ο Άριος Μιχαλολιάκος στην χθεσινή του εμφάνιση, που αλλού στο Extra, όπου έχει γίνει πιο μόνιμος θαμώνας και από τους παρουσιαστές. Είπε επίσης ότι η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου μπορεί να πέσει μόνο με μία κοινωνική εξέγερση την οποία μπορεί να προκαλέσει μόνο η αριστερά, αλλά δεν θα το κάνει γιατί είναι πουλημένη άρα κατά βάθος στηρίζει την κυβέρνηση.

Σε ερώτηση γιατί δεν προκαλεί τότε η Χρυσή Αυγή την εξέγερση για να ρίξει την κακιά για όλους(;) κυβέρνηση και να ανασάνει ο τόπος, λέει πως δεν ήρθε ακόμη η ώρα τους (των νεοναζί να κυβερνήσουν) και πως δεν πιστεύει στις λαϊκές εξεγέρσεις.

Με λίγα λόγια ο Άριος Μιχαλολιάκος μας είπε ότι πιστεύει ότι την εξέγερση που θα σώσει την Ελλάδα και τους Έλληνες από τα δόντια του Σαμαρά, του Βενιζέλου και της Τρόϊκας, μπορεί να την ξεκινήσει και να την καθοδηγήσει ο Επαναστάτης Βαρδινογιάννης, ο Επαναστάτης Μπόμπολας, ο Επαναστάτης Λάτσης, ο Επαναστάτης Αλαφούζος, ο Επαναστάτης Κοντομηνάς, ο Επαναστάτης Κόκκαλης, ο επαναστάτης Σάλλας, ο Επαναστάτης Μαρινάκης (ΕΜΑ ΤΥΜΥ) και ο Επαναστάτης Μάικ ο Φασολάκης, οι οποίοι υποφέρουν τα μέγιστα από τις πολιτικές της φασίζουσας κυβέρνησης Σαμαρά και κάποτε θα έρθει η ώρα που θα εξεγερθούν!!!

Φυσικά συμπλήρωσε ότι δεν είναι ακόμη η ώρα να πέσει αυτή η κυβέρνηση και να έρθει η Χρυσή Αυγή στα πράγματα. Δηλαδή η άρχουσα τάξη των παραπάνω μελλοντικών επαναστατών θα πρέπει να κάνει λίγο ακόμη υπομονή και να ανεχτεί τις καταστροφικές για αυτήν πολιτικές του Σαμαρά πριν ωριμάσει το επαναστατικό πνεύμα μέσα της και ξεσηκώσει και τον λαό μέσω των επαναστατικών συχνοτήτων της Digea!

Η Χρυσή Αυγή ψηφίστηκε από το 7% των Ελλήνων. Το ζουμί της ιστορίας είναι ότι κάποιοι την προετοίμασαν και την σέρβιραν σε αυτό το 7% ώστε να την ψηφίσουν, γιατί αν αυτό το 7% κυκλοφορούσε αδέσποτο και διοχετεύονταν ανεξέλεγκτα στην κάλπη, σίγουρα η Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά δεν θα ήταν κυβέρνηση τώρα και αυτό το ξέραν πολύ καιρό πριν τις εκλογές. Ποιός; Η άρχουσα τάξη!


Τον ρόλο τους μετά τις εκλογές τον γνωρίσαμε καλά και συνεχίζουμε να τον γνωρίζουμε όλο και καλύτερα. Θεωρία των άκρων, συμψηφισμός αμυντικής βίας με φασιστική βία, απαξίωση θεσμών, τρομοκράτηση της κοινωνίας, αποπροσανατολισμός και πολλά πολλά εξυπηρετικά άλλα πράγματα για την Νέα Δημοκρατία και για την επαναστατική άρχουσα τάξη.

Συμπέρασμα: Ακόμα και η υποτιθέμενη εκδικητική ψήφος του νοικοκυραίου προς το σύστημα είναι καθοδηγούμενη από αυτούς που θέλει να εκδικηθεί. Κατάλαβες λοιπόν ούγκανε χρυσαυγίτη τι ακριβώς αντισυστημικούς πατριώτες σου σέρβιραν; Η συντεχνία ΝΔ, Χ.Α. και άρχουσα τάξη κάνουν απλά την δουλειά τους για να επιβιώσουν. Εσύ είσαι ΠΑΛΙ ο μαλάκας της υπόθεσης!

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις

  • ΣΚΑΙ ο Γκέμπελς από ζήλια! Όταν η άτεχνη προπαγάνδα περνάει το όριο της αστειότητας και γίνεται παρωδία
    ΣΚΑΙ ο Γκέμπελς από ζήλια! Όταν η άτεχνη προπαγάνδα περνάει το όριο της αστειότητας και γίνεται παρωδία

    Κωμικοτραγικές καταστάσεις στην σημερινή εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου. Η ιστορία έχει ως εξής. Η Πόπη μετά…

  • Συνειρμοί από την Ζώνη του Λυκόφωτος...
    Συνειρμοί από την Ζώνη του Λυκόφωτος...

    Ορθολογιστική σκέψη πάνω απ΄ όλα!

  • Ο Μπουμπούκος έχει νεύρα! Πολλά νεύρα!! Πάρα πολλά νεύρα!!!
    Ο Μπουμπούκος έχει νεύρα! Πολλά νεύρα!! Πάρα πολλά νεύρα!!!

    Απομένουν λίγες μόνο ώρες πριν τον πρώτο γύρο των εκλογών και τα πράγματα δεν φαίνεται να πηγαίνουν και…

  • Έλενα Ακρίτα, δάνεια Άδωνι και Αγγλία
    Έλενα Ακρίτα, δάνεια Άδωνι και Αγγλία

    Αναδημοσίευση από Elena AkritaΜάντεψε Άδωνις Γεωργιάδης - Adonis Georgiadis που χρωστάς 625.000 στις…

  • Επανεμφάνιση Χριστόδουλου Ξηρού με επιστολή & βίντεο στο Indymedia
    Επανεμφάνιση Χριστόδουλου Ξηρού με επιστολή & βίντεο στο Indymedia

    Αυτούσια η επιστολή και το βίντεο που αναρτήθηκε στο Indymedia σήμερα Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014 Ο…

  • Ο Ρακιντζής θέλει να αναλάβει την εξουσία της χώρας ο στρατός
    Ο Ρακιντζής θέλει να αναλάβει την εξουσία της χώρας ο στρατός

    Η δεκαετής και πλέον οικονομική κρίση φαίνεται να έχει λειτουργήσει στους διαφόρους παρηκμασμένους…

  • Το πείραμα του Wörgl – Μια ιστορία σαν παραμύθι
    Το πείραμα του Wörgl – Μια ιστορία σαν παραμύθι

    Το Wörgl (Βεργκλ) ήταν μια μικρή πόλη 4.500 κατοίκων στην Αυστρία όπου διεξήχθη ένα καινοτόμο οικονομικό…

  • Να μην ζήσουμε σαν δούλοι - Ντοκιμαντέρ (Αύγουστος 2013)
    Να μην ζήσουμε σαν δούλοι - Ντοκιμαντέρ (Αύγουστος 2013)

    Το "Να μην ζήσουμε σαν δούλοι" είναι ένα σύνθημα που συνοψίζει πολλά. Μέσω αυτού, ο Γιάννης Γιουλούντας…

  •  Η ιστορία του Λευκού Πύργου
    Η ιστορία του Λευκού Πύργου

    Ο Λευκός Πύργος της Θεσσαλονίκης είναι ένας οχυρωματικός πύργος του 15ου αιώνα, που χρησιμοποιήθηκε στη…

  • Πως στρώθηκε ο δρόμος για τον φασισμό
    Πως στρώθηκε ο δρόμος για τον φασισμό

    Αν μου ζητούσαν να επιλέξω μια φράση-κλειδί που ακουγόταν πολύ στην Ελλάδα τις προηγούμενες δυο δεκαετίες,…

  • Θα προσλάβουμε αστυνομικούς, αστυνομικούς και λίγους αστυνομικούς
    Θα προσλάβουμε αστυνομικούς, αστυνομικούς και λίγους αστυνομικούς

    -Θα προσλάβετε γιατρούς και νοσηλευτές κύριε Μητσοτάκη;-Θα προσλάβουμε αστυνομικούς!-Θα προσλάβετε δασκάλους…

  • Η υποτιθέμενη αντικειμενικότητα των δελτίων ειδήσεων
    Η υποτιθέμενη αντικειμενικότητα των δελτίων ειδήσεων

    Αντικειμενική τακτική της πολιτικής πολυφωνίας των δελτίων ειδήσεων. Βάζουμε στα πάνελ των δελτίων έναν…