Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Ελληνοποιήσεις βάσει εκκαθαριστικού της εφορίας

Όταν ένας μαύρος με καταγωγή από την Νιγηρία βγάζει 300 ευρώ τον μήνα πουλώντας cd σε πάγκους θεωρείται υπάνθρωπος λαθρομετανάστης που πρέπει να γυρίσει στην πατρίδα του γιατί μας παίρνει τις δουλειές και δεν χωράει στην Ελλάδα μαζί μας παρότι έχει γεννηθεί και μεγαλώσει εδώ.

Όταν ένας μαύρος με καταγωγή από την Νιγηρία βγάζει 100.000 ευρώ τον μήνα, έχει επιλεγεί στα drafts του ΝΒΑ γίνεται αυτομάτως ΕΛΛΗΝΑΣ εθνικός ήρωας που πρέπει να γίνει παράδειγμα για όλους τους ανθρώπους, παίρνει κατ΄εξαίρεση ελληνική ιθαγένεια και είναι επίσημος καλεσμένος του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στο ίδιο μήκος κύματος όταν ένας Κινέζος, ή ένας Άραβας, ή ένας Ρώσος θέλει να αγοράσει αεροδρόμια, λιμάνια και κρατικές εταιρίες τον αντιμετωπίζουμε σαν Θεό. Όταν δεν έχει στον ήλιο μοίρα τον στέλνουμε στο στρατόπεδο συγκέντρωσης στην Αμυγδαλέζα.

Συμπέρασμα. Το χρήμα είναι ικανό ακόμη και για να σβήσει τον ρατσισμό.


Υποκρισία-Ορισμός: Υποκρισία είναι όταν λέω ένα πράγμα αλλά κατά βάθος πιστεύω κάτι άλλο, όταν φανερώνω ένα πρόσωπο αλλά κατά βάθος είμαι κάποιος άλλος. Η υποκρισία, με άλλα λόγια, είναι το αντίθετο της γνησιότητας και της ειλικρίνειας.

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις