Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Έστηναν σκευωρία κατά του ΚΚΕ με τον Ρουπακιά για να χρεώσουν τη δολοφονία στην αριστερά

Το ερώτημα που προκύπτει είναι εάν βρήκε το κανάλι του Αλαφούζου τον μάρτυρα-συνάδελφο να τον βάλει να μιλήσει πλάτη ή ο μάρτυρας-συνάδελφος το κανάλι του Αλαφούζου. Και στις δύο περιπτώσεις ο μάρτυρας βάσει των παρακάτω καταγεγραμμένων συνομιλιών, η λογική λέει ότι θεωρείται ύποπτος. Αν όχι για συμμετοχή στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, τουλάχιστον για διασυνδέσεις με τους καταγεγγραμμένους ομιλούντες χρυσαυγίτες και οργανωμένη προσπάθεια απροσανατολισμού των ερευνών.

Απόσπασμα από καταγεγραμμένες συνομιλίες χρυσαυγιτών αμέσως μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα:

"Σε άλλη συνομιλία, οι χρυσαυγίτες προσπαθούν να αποσυνδέσουν τον Ρουπακιά από την Χρυσή Αυγή και προετοιμάζουν σχέδιο σύμφωνα με το οποίο θα προσπαθήσουν να συνδέσουν τον Ρουπακιά και την δολοφονία του Παύλου Φύσσα με το ΚΚΕ. Συνομιλούν η «Τέλα» με ένα μέλος της Χρυσής Αυγής τον «Μάκη» και δείχνουν ως κατάλληλο γι' αυτήν την δουλειά τον συλληφθέντα Γιώργο Τσακανίκα:

Τέλα: Ενα χάλι, ένα χάλι είμαι, δε σηκώθηκα χάζεψα λίγο εκεί πέρα και αυτά δεν μπορώ είμαι πολύ χάλια.

Μάκης: Τίποτα θα πω τον Τσακανίκα να πούνε στον Τσακανίκα να ψάξει μήπως συνομιλούσε με το ΚΚΕ, μήπως ήταν ξένος πράκτορας και να το ρίξουμε εκεί ρε παιδάκι μου."

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις