Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014

Τα 15 σημαντικότερα duckfaces της διανοούμενης Σώτης Τριανταφύλλου, Ζουλάντερ της Κεντροαριστεράς

Η Σώτη Τριανταφύλλου είναι συγγραφέας. Η Σώτη Τριανταφύλλου είναι διανοούμενη. Η Σώτη Τριανταφύλλου ανήκει στην πνευματική ζωή του τόπου. Η Σώτη Τριανταφύλλου είναι κοσμοπολίτισσα και το διατυμπανίζει με κάθε ευκαιρία. Η Σώτη Τριανταφύλλου έχει και πολλούς φίλους. Επίσης διανοούμενους. Τατσόπουλος, Χειμωνάς, Χωμενίδης, Διβάνη, Πάγκαλος και Πρετεντέρης είναι κάποιοι από αυτούς. Η Σώτη Τριανταφύλλου είναι και κεντροαριστερή. Με έμφαση όμως στο "κεντρό", γιατί το "αριστερή" της δημιουργεί μια ελαφρά αναφυλαξία όπως συχνά πυκνά μπορούμε να διαπιστώσουμε μέσα από τα διανοούμενα πνευματικά άρθρα της. Η Σώτη Τριανταφύλλου θα μπορούσε να είναι και το πρότυπο της κάθε 16χρονης που ανεβάζει μανιωδώς selfie φωτογραφίες με σούφρωμα χειλιών και λάγνο βλέμμα στο facebook. Η Σώτη Τριανταφύλλου θα μπορούσε να αποτελεί για την διανόηση ότι και ο Σώτης Βολάνης για την μουσική.

Αντιγράφουμε ένα παλαιότερο αφιέρωμα του Luben.tv με τίτλο διανοούμενα duckfaces

Μπορεί χτες βράδυ στη συγκέντρωση των κεντροαριστερών η Σώτη Τριανταφύλλου να έκοψε το γάλα από τις αγελάδες με την παραπάνω φωτογραφία, μα για να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο πόζας χρειάζεται δουλειά. Το Luben τιμά μια κορυφαία του duckface, παρουσιάζοντας τα 15 στάδια μεταμόρφωσης που πέρασε για να πετύχει το τέλειο Σούφρωμα Χειλιών:

Αρχικά το έπιασε με προσοχή. δοκιμάζοντας το «Ελαφρύ Σήκωμα Πάνω Χείλους, Σαν Να Ετοιμάζεσαι Να Φταρνιστείς»:Πειραματίστηκε με μια-δυο τεχνικές να δει ποια της πάει καλύτερα

...και πριν το καταλάβει, είχε αρχίσει να της βγαίνει ασυναίσθητα σε άσχετες φάσεις:Ήταν μια περίοδος «trial and error». Για κάθε τόσο δα βηματάκι βελτίωσης, είχαν προηγηθεί φριχτές αποτυχίες:

Η Τριανταφύλλου όμως δε μάσησεέβαλε το κεφάλι κάτω και άρχισε να προσπαθεί ακόμα πιο σκληρά...να μελετάει τους κλασικούς του είδους, όπως τον Ντέρεκ Ζουλάντερκαι κάποια στιγμή, ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΘΕΟΙ, ΠΟΣΟ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΓΟΝΑΤΙΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΥΠΑΤΟ DUCKFACE

Πηγή: Luben.tv

    Παλαιότερες Αναρτήσεις