Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Και Α! και ΟΥ! Και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ!

Στις κάλπες προσέρχεται σήμερα η πλειοψηφία της φοιτητικής επαναστατικής γενιάς των 18-24. Η φοιτητική γενιά διάδοχος της γενιάς του Πολυτεχνείου του 1973. Η κοινωνικοπολιτική κατάσταση της Ελλάδας εν έτει 2014 δίνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις σημερινές φοιτητικές εκλογές και στα αναμενόμενα αποτελέσματά της. Θυμίζουμε ότι ένα χρόνο πριν, το 2013, η φοιτητική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, όχι μόνο αναδείχθηκε με μεγάλη διαφορά πρώτη, αλλά είχε και πίσω της στην δεύτερη θέση την ΠΑΣΠ του ΠΑΣΟΚ.

Με λίγα λόγια στις βουλευτικές εκλογές του 2012 οι ηλικίες 18-118 έστειλαν τον ΠΑΣΟΚ στην 3η θέση, και ένα χρόνο μετά και παρ΄ ὀλη την γνωστή κυβερνητική πολιτική των μνημονίων και της ακροδεξιάς στην οποία συμμετείχε και το ΠΑΣΟΚ, η φοιτητική "επαναστατική" γενιά των 18-24 επιβράβευσε την ΠΑΣΠ με την 2η θέση και πολύ μεγαλύτερα ποσοστά από αυτά των βουλευτικών εκλογών.

Ας θαυμάσουμε λίγο Πολιτισμό και Αξίες (που λέει και ο Αντωνάκης Κουτσαβάκης Σαμαράς) που παράγει με το κιλό η σκεπτόμενη νεολαία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Η φοιτητική μορφωμένη και πολιτικοποιημένη γενιά του Παπαμιμίκου. Η πολιτική ηγεσία του αύριο. Η Ελλάδα που θέλει και χτίσει ο ακροδεξιός Κουτσαβάκης.













Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις