Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Οι Electric Litany ακυρώνουν συναυλίες σε Βόλο και Πειραιά "Αξίζετε το μεσαίωνα που έχετε επιλέξει"

Την ίδια ώρα που όλοι χαϊδεύουν για τους δικούς τους λόγους τους ψηφοφόρους της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής που ενώ έχει αποκαλυφθεί πλήρως η Χιτλερική της ιδεολογία και αποδεδειγμένα έχει διαπράξει δολοφονίες και ξυλοδαρμούς, αυτοί συνεχίζουν και την στηρίζουν, ένα μουσικό συγκρότημα από την Αγγλία μέλη του οποίου είναι και δύο Ελληνικής καταγωγής μουσικοί μιλά με σκληρή γλώσσα για όλους τους και τους θέτει προ των ευθυνών τους.

Επίσης ακυρώνουν και τις προγραμματισμένες συναυλίες τους σε Πειραιά και Βόλο λόγω της εκλογικής συμπεριφοράς της πλειοψηφίας των πολιτών τους που ανέδειξαν πρώτες πολιτικές δυνάμεις τον Μπέο και τον Μαρινάκη (μέσω του αχυρανθρώπου Μώραλη).

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Electric Litany

«Μερικές σκέψεις καθώς εκτός από μπάντα είμαστε και άνθρωποι. Στην ερχόμενη περιοδεία οι Electric Litany ΔΕΝ θα παίξουν σε Πειραιά και Βόλο λόγω των εκλογικών αποτελεσμάτων τα οποία έδειξαν ότι η πλειοψηφία των πολιτών σε αυτές τις 2 πόλεις αξίζουν τον μεσαίωνα που έχουν επιλέξει. Κουράγιο στη μειονότητα των υγιών ανθρώπων του Πειραιά και Βόλου. Επίσης δηλώνουμε τον πλήρη αποτροπιασμό μας για τον κάθε ένα που ψήφισε τους Ναζί της Χρυσής Αυγής. Είστε όλοι πλέον γελοίοι μα και επικίνδυνοι. Κάθε ψήφος σας είναι και ένα μαχαίρι»

 

Πηγή: left.gr

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις