Κυριακή, 25 Μαΐου 2014

Το δελτίο ειδήσεων του Αντέννα και οι δημοσιογράφοι Ρογκάκος και Κούρος σου λένε ανοιχτά να μην ψηφίσεις Σύριζα! (βίντεο)

Κι όμως! Το κανάλι του εφοπλιστή Μίνου Κυριακού (ή αλλιώς Μάικ Φασολάκη) κατάφερε να κάνει το Mega των Μπομπολοψυχάρηδων να μοιάζει αντικειμενικό μέσο ενημέρωσης συγκρινόμενο μαζί τους. Με ένα κρεσέντο ρεπορτάζ, εκπομπών και δελτίων ένα 48ωρο πριν ανοίξουν οι κάλπες, χωρίς υπερβολή έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο του τηλεθεατή και του είπε πως εάν τολμήσει και ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες εκλογές τότε την άλλη μέρα θα πεθάνει. Και ο ίδιος και η οικογένειά του και οι πάντες. Χωρίς προσχήματα, χωρίς μισά λόγια, χωρίς υπονοούμενα. Ανοιχτά και ξεκάθαρα. Μην ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ γιατί θα καταστραφούμε! Ψήφισε Νέα Δημοκρατία για σταθερότητα! Μην ψηφίσεις σε καμία περίπτωση ΣΥΡΙΖΑ!


Αντιγράφουμε από tvxs.gr

" Εκστρατεία φόβου και παραπληροφόρησης λίγο πριν τις κάλπες. Εκτροπή!

Αντιδράσεις σε όλους τους σκεπτόμενους πολίτες έχει προκαλέσει το εκφοβιστικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού Αντέννα, που ούτε λίγο ούτε πολύ προφήτευε ότι, σε περίπτωση νίκης του ΣΥΡΙΖΑ και ήττας της ΝΔ, θα έρθει το... τέλος του κόσμου. Αλγεινές εντυπώσεις και από την χειραγώγηση της εικόνας και την πλήρη παραποίηση της πραγματικότητας στη ισχνότατη συγκέντρωση της ΝΔ.

Το δελτίο ειδήσεων του Αντέννα δεν έχει ίσως προηγούμενο στην ιστορία της ελληνικής αλλά και της ευρωπαϊκής τηλεόρασης σε περίοδο δημοκρατίας και εγείρει σοβαρότατα ζητήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Το δελτίο λέει στη πραγματικότητα στους πολίτες τι να ψηφίσουν και παραβιάζει σαφώς τον εκλογικό νόμο και τους ραδιοτηλεοπτικούς κανόνες. "


Το βρώμικο γκεμπελίστικο ρόλο της προπαγάνδας υπέρ του Σαμαρά και της Νέας Δημοκρατίας για λογαριασμό του εφοπλιστή Μίνου Κυριακού ανέλαβαν οι δημοσιογράφοι Νίκος Ρογκάκος και Γιώργος Κούρος. Θαυμάστε τους δύο "δημοσιογράφους" φερέφωνα των συμφερόντων του αφεντικού τους και τα εμετικά τους τρομοκρατικά λογύδρια τα οποία καταστρατηγούν κάθε εκλογικό νόμο και κάθε κανόντα του ΕΣΡ.΄    Παλαιότερες Αναρτήσεις