Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Όταν Ελλάδα, Γεωργία και Αρμενία δίδασκαν πολιτισμό, η Σουηδία, η Ολλανδία και το Βέλγιο μασούσαν βελανίδια


Η Ελλάδα με 89%, η Γεωργία με 85% και η Αρμενία με 84% είναι οι 3 πρώτες χώρες στις οποίες οι πολίτες της πιστεύουν ότι ο πολιτισμός του έθνους τους είναι ανώτερος από τον πολιτισμό των υπόλοιπων εθνών του πλανήτη.

Το Βέλγιο με 23%, η Σουηδία με 26% και η Ολλανδία με 31% είναι οι 3 τελευταίες χώρες στις οποίες οι πολίτες της πιστεύουν ότι ο πολιτισμός του έθνους τους είναι ανώτερος από τον πολιτισμό των υπόλοιπων εθνών του πλανήτη.

Το μέσο όρο του ποσοστού ανάμεσα σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη, είναι κάτω του 50%, σχεδόν το μισό από το ποσοστό της Ελλάδας, της Γεωργίας και της Αρμενίας.

Πάμε ξανά να το εμπεδώσουμε καλά. Ελλάδα, Γεωργία και Αρμενία θεωρούν ότι οι πολιτισμοί τους υπερέχουν. Βέλγιο, Σουηδία και Ολλανδία, θεωρούν ότι οι πολιτισμοί τους δεν υπερέχουν.

Κάντε τώρα εικόνα το πολιτικό, πολιτιστικό, οικονομικό, κοινωνικό, υγειονομικό επίπεδο και σύστημα παιδείας Βελγίου, Σουηδίας και Ολλανδίας και μετά κάντε το αντίστοιχο για την Ελλάδα, την Γεωργία και την Αρμενία.

Καταλάβατε τώρα ποια είναι η πηγή όλων των δεινών σε αυτήν την χώρα των περιούσιων σοβινιστών που μεγαλώνουν γαλουχημένοι με την φράση "ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;";


Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις