Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Γιατί όλοι οι πολιτικοί και δημοσιογραφικοί γόνοι έχουν τέτοια IQ Μανώλη Καψή;


Έχετε πέσει ποτέ πάνω στην περίπτωση κάποιος να κατηγορεί κάποιους ως ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ και ακριβώς στην λέξη "αγράμματος" να κάνει όχι ένα, αλλά δύο λάθη όπως θα έκανε ο οποιοσδήποτε αγράμματος; Αν όχι, είναι επειδή δεν έχετε γνωρίσει τον γόνο Καψή. Δημοσιογράφος δήλωνε. ΜΕΓΑΛΟ-δημοσιογράφος για την ακρίβεια.

Πόση Αριστεία να αντέξει πια κι αυτή η έρμη η γγραματοσύνη των ακριβοπληρωμένων μεγαλοδημοσιογράφων (σους! μην τους λέτε παπαγαλάκια) της ΝΔ; Βέβαια ο Μανόλης ο Καψής δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα αμφισβήτησης της γγραματοσύνης του και της νοημοσύνης του.

Εκτός από τότε που αναρωτιόταν γιατί περιμένει 10 μέρες να έρθει η ελληνική Cosmote (γερμανική είναι εδώ και χρόνια αλλά δε βαριέσαι.. τι είναι ο Μανόλαρος; Κανάς μαχόμενος δημοσιογράφος που θα έπρεπε να το γνωρίζει;) να του μεταφέρει το wifi του.

Το πως ακριβώς περίμενε να του μεταφέρουν το wifi του ίσως μας το εξηγήσει κάποια μέρα. Από όσα ξέρουμε απόχες για να κυνηγάς ασύρματα κύματα, να τα πιάνεις και να τα παγιδεύεις σε κουτιά σαν εκείνα που είχε ο Νταν Ακρόιντ στους Ghostbusters στα 80s και παγίδευε τα φαντάσματα, δεν υπάρχουν. Ο Μανόλαρος όμως ίσως ξέρει κάτι παραπάνω από εμάς. Τόσα χρόνια με μισθά των 30 και των 40 χιλιάδων στα έγκριτα μαγαζιά του Μπόμπολα, του Ψυχάρη και του Βαρδινογιάννη, κάτι παραπάνω θα ξέρει. Ο Μανόλαρος.


Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις