Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

Η Υπέρκομψη Μαρέβα και η Υπέρκομψη ταπεινότητά της εν αναμονή της καραντίνας και του λοκ ντάουν

 Για να περάσει ο μήνας της καραντίνας σας ευχάριστα στο #lockdown2, να διαβάζετε ξανά και ξανά την συνέντευξη της Υπέρκομψης Μαρέβα στους Financial Times.

Στην οποία ποζάρει ωσάν 17χρονη παιδούλα στο πανάκριβο σπίτι της στον Λυκαβηττό, επιδεικνύει με υπερηφάνεια την συλλογή της με τις πανάκριβες καρφίτσες Cartier και Van Cleef που έχει αγοράσει από τα Λονδίνα και τα Παρίσια και τα Harrods, καθώς και αναλύει λεπτομερέστατα την πανάκριβη θεραπεία προσώπου Microneedling με μείγμα αντιοξειδωτικών βιταμινών και αμινοξέων που χρησιμοποιεί για να παραμένει υπερόμορφη και υπερνέα σύζυγος Έλληνα πράιμ μίνιστερ. Θεραπεία που την χαρακτηρίζει ΣΩΤΗΡΑ της που της χαρίζει ΑΜΕΣΗ ΛΑΜΨΗ.

Όχι τίποτα άλλο. Να ξεχνιέστε από την μονοτονία και την φτωχοποίηση ως πολίτες του επιτελικού κράτους του Μωυσή άνδρα της.

ΥΓ. Και για να ξεχαστείτε ακόμα πιο πολύ. Να προσεύχεστε τα κανάλια να πάρουν άλλα 20 εκατομμύρια από τους φόρους σας με μια 3η λίστα Πέτσα, για να σας λέει πόσο σχολαστικά να πλένετε τα χέρια σας ο Σπύρος Παπαδόπουλος, πως να σιδερώνετε τις μάσκες σας και πόσο πραγματική ΑΜΕΣΗ ΛΑΜΨΗ έχει δώσει η πανάκριβη κρέμα στην Υπέρκομψη.

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις