Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

Ο αντικρατιστής Γρηγόρης Ψαριανός διορίστηκε μετακλητός αντικρατιστής του Πικραμμένου της ΝΔ (update)

Ο φιλελεύθερος-αντικρατιστής Γρηγόρης Ψαριανός/Λουκάς Σιδηρόπουλος διορίστηκε μετακλητός αντικρατιστής του Πικραμμένου της ΝΔ. Επειδή είναι αντικρατιστής.

Αφού άλλαξε 85 κόμματα για να μη χάσει τον αντικρατιστικό βουλευτικό μισθό του, το αντικρατιστικό του βουλευτικό αυτοκίνητο, τα αντικρατιστικά του δικαιώματα να διορίζει επιστημονικούς βουλευτικούς συνεργάτες με υψηλοτάτες αντικρατιστικές μισθάρες και τους αντικρατιστικούς μπάτσους να τον φυλάνε, τελικά το Σύστημα τον έφτυσε και έμεινε εκτός βουλής. Χωρίς αντικρατιστικό βουλευτικό μισθό και λοιπά αντικρατιστικά βουλευτικά προνόμια. Αναγκάστηκε πια να βγάλει το ψωμί του ως φιλελεύθερος αντικρατιστής.

Δεν πήγε χαμένος όμως. Αναγνωρίστηκε η αξία του και μέρα παρά μέρα είχε στασίδι σε πάνελ των καναλιών της λίστας Πέτσα. Πότε στο Σκάι, πότε στο Mega, πότε στο Open, πότε στον ΑΝΤ1. Ως "δημοσιογράφος", "πολιτικός αναλυτής". Ανεξάρτητος και ακομμάτιστος πολιτικός αναλυτής που μυρίζει παλτό και βρίζει ως υβρίδιο Παναγιώταρου και Τάκη Τσουκαλά στα σόσιαλ μίντια. Χικ!

Η Αριστεία του και ο Αντικρατισμός του όμως ένιωθαν αναξιοποίητες και εγκλωβισμένες ως γλάστρες του Υποφάντη, του Χασαπόπουλου και του Ρογκάκου. Και έτσι στο τέλος ο Λουδοβίκος Μωυσής Κούλης, τον διόρισε σύμβουλο-επιστημονικό συνεργάτη του Πικραμμένου. Του αντιπροέδρου της κυβέρνησης της ΝΔ του Μητσοτάκη. Για να του δίνει καλές επιστημονικές συμβουλές. Αντικρατιστικά, φιλελεύθερα και αξιοκρατικά.

ΥΓ1. Φήμες λένε ότι τότε που ο Πικραμμένος έκλαιγε στη βουλή, επί σκανδάλου Novartis, έκλαιγε επειδή καθυστερούσε ο διορισμός Ψαριανού/Σιδηρόπουλου στο γραφείο του ως επιστημονικού συνεργάτη και ο κλαίουσος Πικραμμένος έχανε την αίγλη του επιστημονικού του δικαστικού του κύρους. 






ΥΓ2. Λουκάς Σιδηρόπουλος είναι το "καλλιτεχνικό" ψευδώνυμο του Γρηγόρη Ψαριανού στο facebook. Ο λογαριασμός και η ανάρτηση πιο πάνω είναι του ίδιου του Γρηγόρη Ψαριανού.

ΥΓ3. Λίγες μέρες πριν τον αντικρατιστικό του διορισμό στο γραφείο του Πικραμμένου και την ημέρα επετείου της δολοφονίας του 15χρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον σερίφη μπάτσο Κορκονέα, ο αντικρατιστής φιλελεύθερος Ψαριανός/Σιδηρόπουλος εξίσωνε τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου με την δολοφονία Φουντούλη/Καπελώνη. Των 2 μελών της ναζιστικής εκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. 

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις