Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Έτσι πηδάνε Τατσόπουλε!

Ερώτηση: Πόσες φορές έχεις δει την βουλευτή του Σύριζα Σοφία Σακοράφα σε τηλεοπτικό πάνελ;

Απάντηση: Από ελάχιστες έως καμία!

Ερώτηση: Γιατί;

Απάντηση: Γιατί όταν βγαίνει και μιλάει δεν λέει ότι πήδηξε τη μισή Αθήνα, δεν χασκογελάει μαζί με τον Πρετεντέρη αποκαλώντας τον "Γιάννη μου", δεν χαβαλεδιάζει με τον Κωστόπουλο με αφορμή "λούγκρες" και "αδερφές", αλλά λέει τα παρακάτω απλά και αυτονόητα πράγματα που κάνουν τζιζ και εξαϋλώνουν πολιτικά και επαγγελματικά όποιον τολμήσει να τα αναφέρει ευθέως. Ας διαβάσει παρακάτω και ο Τατσόπουλος να καταλάβει πως πρέπει να "πηδάει" ως βουλευτής.


Στην σέχτα της Digea αναφέρεται από το 7.05 και μετά

Ένα απόσπασμα από την εξαιρετική της ομιλία

Πέντε, δέκα οικογένειες που λυμαίνονται το κράτος τολμώντας κιόλας να αποκαλούνται επιχειρηματίες, ληστεύοντας και ιδιοποιούμενοι με τον πιο αισχρό τρόπο ό,τι παράγει αυτός ο λαός και που με τον καρπό αυτής της ληστείας σταδιακά κατάφεραν να ελέγχουν όλη την επικράτεια.

Έτσι κατάφεραν να επηρεάζουν και να επιβάλουν πολιτικούς και πολιτικές. Και επειδή τα γραπτά μένουν αναφέρομαι σε αυτούς που ονομάζονται όμιλοι και οι οποίοι σήμερα, στη σημερινή Επιτροπή, μάλλον παρίστανται.

Μιλάω για τους συνεταίρους της Digea, τον κ. Μπόμπολα, τον αποκαλούμενο εθνικό εργολάβο με το γνωστό όμιλο συμφερόντων του, ο οποίος όποια πέτρα κι αν σηκώσεις θα τον βρεις από κάτω και ο οποίος δεν έχει να επιδείξει ούτε μια επιχειρηματική δραστηριότητα με ίδιον ρίσκο, τον κ. Ψυχάρη με τα μόλις προχθές εγκριθέντα αναπτυξιακά δάνεια για τον ΔΟΛ, τον κ. Κυριακού με τον καταπατημένο ιδιόκτητο κόλπο στην Πελοπόννησο για τον οποίο καταδικάστηκε και την ανήκεστο βλάβη της υγείας του, που δεν επέτρεψε τη σύλληψη του, τον όμιλο Βαρδινογιάννη με το τεράστιο φιλανθρωπικό έργο με ξένα κόλλυβα και τον κ. Κοντομηνά με τις δαιδαλώδεις επιχειρήσεις και φυσικά τον κ. Αλαφούζο, τον υπέρμαχο της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και τον κατακεραυνωτή της διαφθοράς στο δημόσιο, που στεγάζει το SKAI σαυτό το κτίριο στην παραλιακή που ήταν ανύπαρκτο στα χαρτιά και δεν πλήρωνε πενηνταράκι σε χαράτσια και τέλη, μέχρι που κατέθεσα ερώτηση στο δήμαρχο της περιοχής.

Όλους αυτούς που λειτουργούν χρόνια τώρα παράνομα τους τηλεοπτικούς τους σταθμούς και οι οποίοι απαίτησαν από τους ευνοούμενούς τους να φύγει από τη μέση και η ΕΡΤ, ώστε να καταστούν το απόλυτο μονοπώλιο της ενημέρωσης για να μπορούν, όπως νομίζουν και υπόσχονται να ξαναδώσουν την εξουσία σε αυτούς που τους βοηθούν. Και φυσικά ο προθυμότατος κ. Κεδίκογλου έφτυσε με μεγάλη ευκολία τον εαυτό του και όλα όσα έλεγε σαν αντιπολίτευση και δεν ντράπηκε σα δημοσιογράφος να βγει και να πει όσα είπε και με το ύφος που τα είπε, εκείνο το απόγευμα. Αλλά είχε δώσει δείγματα γραφής νωρίτερα, όταν κατήγγειλε τη διοίκηση και τους τεχνικούς της ΕΡΤ για αδιαφανείς και επιζήμιες διαδικασίες του δορυφορικού παρόχου και σαν υπουργός προσπάθησε με κάθε τρόπο, αλλά δεν το πέτυχε, να εξυπηρετήσει τα συγκεκριμένα συμφέροντα. Όποιος έχει το κουράγιο να μελετήσει τα τεκταινόμενα εκείνης της εποχής θα κατανοήσει πλήρως τη σημερινή κατάληξη.

Το κάδρο είναι σαφές. Σε μια πλευρά του κάδρου είναι ο κ. Στουρνάρας, ο οποίος είναι διορισμένος Υπουργός Οικονομικών, με θητεία σε όλα τα πόστα των οικονομικών συμφερόντων που τυφλά υπηρετεί σήμερα, κατά τη δική μου άποψη, την Τράπεζα της Ελλάδος, την Οικονομική και Νομισματική Επιτροπή της Ε.Ε., ήταν πρόεδρος της Εμπορικής Τράπεζας, στον ΙΟΒΕ κ.λπ., που μόλις προχθές μας απείλησε ότι αν έβγαινε ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση θα γινόταν η Ελλάδα Αίγυπτος. Και δεν ντράπηκε καθόλου που το είπε αυτό. Στην άλλη πλευρά είναι ο κ. Καψής, ο οποίος μόλις προχθές ήταν υπάλληλος του κ. Ψυχάρη, διορισμένος εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης της δημοκρατικής εκτροπής και σήμερα είναι .Υπουργός. Βάλτε τους δίπλα δίπλα.

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις