Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Τα hot τρολ/μποτ Ρωμανού, Άδωνι και Λουδοβικούλη Μητσοτάκη

Ο Άδωνις της καρδιάς μας σήμερα στην ομιλία του στη βουλή στον πανικό του να δικαιολογηθεί για την παραβίαση των μέτρων και την βάφτιση που έκανε εν μέσω λοκ ντάουν, είπε ότι ο Σύριζας έχει αγοράσει 60.000 τρολ και μποτ και τα έχει βάλει να βάζουν θυμωμένες φατσούλες στα ποστ του Λουδοβικούλη πρωθυπουργού στο Facebook για να τον βλάψει επικοινωνιακά.

Αυτά που βλέπετε παρακάτω είναι κάποιοι λογαριασμοί μεταξύ των εκατοντάδων στο twitter τα οποία κάνουν fav και retweet ακόμα και τα "αψού!" τιτιβίσματα του Αδώνιδος από το 2011 έως και σήμερα και την πέφτουν συντονισμένα σε όποιον πει κακιά κουβέντα γι' αυτόν και τη ΝΔ.

Εντελώς συμπτωματικά όλα είναι με auto generate id (αυτό το @U8gsNa4He21wScas). Η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι γυναικεία ονόματα. Με αισθησιακές φωτογραφίες. Όλες εργαζόμενες αλλά ποτέ καμία στο δημόσιο τομέα. Ελεύθερες επαγγελματίες, επιχειρηματίες ή έστω του ιδιωτικού τομέα. Πολλές φοιτήτριες και πάντα σε "καλές" σχολές. Νομική, Ιατρική, Αρχιτεκτονική κλπ. Υποψιαζόμαστε ότι η φωτογραφία της Ρεβέκας με της Ασημίνας είναι ίδιες απλά στης Ρεβέκας έχει γίνει ζουμ αλλά ίσως να είμαστε απλά καχύποπτοι και κακοπροαίρετοι.

(τώρα αυτό το ΑΣΣΟΕ που σπουδάζει η ψηφοφόρος του Αδώνιδος Ευγενία με το άσπρο μπλουζάκι και το hot wet look, δεν ξέρουμε τι ακριβώς είναι. Ίσως να είναι καμία εξελιγμένη ΑΣΟΕΕ για Άριστους ψηφοφόρους του).


Εδώ πάλι βλέπουμε κάποιους επίσης λογαριασμούς του twitter με auto generate ids οι οποίοι όχι μόνο αναρτούν ακριβώς το ίδιο λινκ, όχι μόνο γράφουν ακριβώς το ίδιο σχόλιο στην ανάρτηση του λινκ, αλλά το κάνουν με διαφορά ελάχιστων δευτερολέπτων μεταξύ τους. Τρομερή σύμπτωση και συγχρονισμός ε; 


Εδώ βλέπουμε μία επανάληψη του προηγούμενου μοτίβου Νίκου Ρωμανού με τους ίδιους λογαριασμούς του twitter.


Εδώ βλέπουμε το γνωστό e-fighter στέλεχος της ΝΔ Πάτρας και συνομιλητή του ανιψιού Δημήτρη Δημητριάδη στα ενδότερα του Μαξίμου στην προσπάθειά του να οργανώσει επίθεση σχολίων με τις ΑΝΤΙΣΥΡΙΖΑ TEAMS του twitter μέσω των "εμείς" και των "ομάδων". Γιατί είναι θέμα τιμής βεβαίως βεβαίως.



Εδώ βλέπουμε την εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ του Αλαφούζου να μας εξηγεί ότι οι 60.000 σχολιαστές που έβαλαν θυμωμένη φατσούλα στην ανάρτηση του διαγγέλματος Μητσοτάκη στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, είναι σχεδόν τρομοκράτες που έχουν στοχοποιήσει τον πρωθυπουργό. Με θυμωμένες φατσούλες.


Και τέλος βλέπουμε άλλους 3 λογαριασμούς του twitter που αναπαράγουν αποκλειστικά τον διευθυντή της ΝΔ τον Νίκο Ρωμανού με το ίδιο μοτίβο με την Ευγενία, την Ασημίνα, την Ρεβέκκα και το Σοφάκι. Και οι 3 λογαριασμοί δημιουργίας Μαρτίου 2021.




Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις