Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Ελλάς - Τουρκία συμμαχία

Ο Δένδιας με τον Τούρκο ομόλογό του αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις και υποσχέθηκαν να συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν την σύμπραξη Ελλήνων και Τούρκων "τρομοκρατών" μετά τα γεγονότα της Χίου. Με πολύ διαφορετικό τρόπο βέβαια από αυτόν που "αντιμετώπιζαν" τόσα χρόνια και συνεχίζουν να "αντιμετωπίζουν" την τρομοκρατία της Χρυσής Αυγής και των Γκρίζων Λύκων.

Η ακροαριστερή "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ" βγάζει τα πρόβατα από το μαντρί, τα βάζει να αποκτούν φιλικές σχέσεις με τις αντίπαλες στάνες και να επαναστατούν κατά των τσοπάνηδων και των δύο πλευρών. Άρα είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ"!

Η ακροδεξιά πάλι φοβίζει, τρομάζει, συσπειρώνει και δημιουργεί εύκολα ελέγξιμα πειθήνια προβατο-στρατιωτάκια κάτω από τις διαταγές των τσοπάνηδων εντός της στάνης που διοχετεύουν το μίσος και την επιθετικότητα προς τις "αντίπαλες" στάνες.

Άρα, "ότι πρέπει" όπως θα λέγαν από την αριστερή πλευρά του Αιγαίου, "ταμάμ" όπως θα λέγαν από την δεξιά πλευρά του Αιγαίου. Ακίνδυνη "τρομοκρατιούλα" που μας βολεύει 100% και που την σιγοντάρουμε και παρασκηνιακά για να γλιτώσουμε από την πρώτη.

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις