Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Βουλευτικές Εκλογές 2012: Τι ψήφισαν η Εκάλη, η Φιλοθέη, το Πανόραμα Θεσσαλονίκης και οι αστυνομικοί

Πέντε κάρτες αποτελεσμάτων των Βουλευτικών Εκλογών του Ιουνίου του 2012. Εκλογική δύναμη κομμάτων σε Εκάλη, Ψυχικό-Φιλοθέη, Πανόραμα Θεσσαλονίκης, και εκλογικό τμήμα 811 του Δήμου Αθηναίων όπου ψήφισαν ετεροδημότες αστυνομικοί με βάση εκλογικούς καταλόγους.

Ρεκόρ ποσοστών στην Εκάλη κατέγραψε η Νέα Δημοκρατία με το συντριπτικό 70,01% και δεύτερο τον ΣΥΡΙΖΑ με 6,54%. Η νεοφιλελεύθερη «Δημιουργία Ξανά» του Θάνου Τζήμερου σημείωσε στην Εκάλη σχεδόν τετραπλάσια ποσοστά από αυτά που πανελλαδικά συγκέντρωσε (5,61% στην Εκάλη, 1,59% στην επικράτεια) και αναδείχθηκε τρίτη δύναμη και μάλιστα με μεγάλη διαφορά (+1,27%) από το τέταρτο ΠΑΣΟΚ.

Θυμίζουμε ότι ο Θάνος Τζήμερος ήταν αυτός που δήλωσε "αν υπάρχει κάποιος πεινασμένος και άστεγος ο οποίος δέχεται να εργαστεί σε έναν επιχειρηματία με αντάλλαγμα φαγητό και ύπνο αντί μισθού, γιατί το κράτος πρέπει να εμποδίσει την συμφωνία αυτών των δύο;".

Όπως φαίνεται οι κάτοικοι-ψηφοφόροι της Εκάλης εκτίμησαν ιδιαιτέρως τις θέσεις του Θάνου Τζήμερου για την ολική επαναφορά των δούλων και την αλλαγή τονισμού της λέξης "δουλειά" σε δουλεία".



Βουλευτικές Εκλογές 2012 - Δήμος Αθηναίων - Δημοτική Ενότητα Αθηναίων - 811 Ε.Τ. (όπου ψήφισαν ετεροδημότες αστυνομικοί με βάση εκλογικούς καταλόγους)



Βουλευτικές Εκλογές 2012 - Δήμος Κηφισιάς - Δημοτική Ενότητα Εκάλης



Βουλευτικές Εκλογές 2012 - Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού - Δημοτική Ενότητα Φιλοθέης



Βουλευτικές Εκλογές 2012 - Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη - Δημοτική Ενότητα Πανοράματος

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις