Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Αγάπησε και μόρφωσε και εσύ έναν νεοναζί! Μπορείς!

Επηρεασμένοι από τα πασιφιστικά συνθήματα που κυκλοφορούν τα τελευταία 24ωρα θελήσαμε να συμβάλλουμε και εμείς στην διάχυση της αγάπης, του γούτσου γούτσου και των ρομαντικών καταστάσεων που αποπνέουν οι μουσικές επιτυχίες του Λάιονελ Ρίτσι.

Χθες βράδυ λοιπόν συναντήσαμε στον δρόμο έναν τύπο με ξυρισμένο κεφάλι, τατού ΣΒΑΣΤΙΚΑ στο στήθος, τατού ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ στον δεξί δικέφαλο, τατού ΕΛΛΑΣ Ή ΤΕΦΡΑ στο αριστερό τρικέφαλο, τατού ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ στον δεξί πήχυ, τατού WAFFEN-SS στις φάλαγγες των δαχτύλων του δεξιού χεριού, τατού HEIL HITLER στον αριστερό δελτοειδή, ο οποίος τρέφονταν αποκλειστικά με κρεατίνη και καθαρή πρωτείνη ορού γάλακτος τα τελευταία 2 χρόνια. Είχε μαζί του μία πεταλούδα και ένα πτυσσόμενο κλομπ και ύφος Πρέκα όταν βλέπει Λαζόπουλο. Ή Ροτβάιλερ όταν μπει στον κήπο εισβολέας στις 3 τα ξημερώματα. Ή Κασιδιάρη όταν βγάζει σέλφι.

Τον πλησιάσαμε με ένα πλατύ χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη. Του ζητήσαμε να μας κάνει μια μεγάλη και σφιχτή αγκαλίτσα και του είπαμε "ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ ΡΕ ΜΟΥΝ@$`!".

Δεν έπιασε! Μας κοιτούσε όπως ο Άβερελ των Ντάλτονς και έξυνε το κεφάλι του.

Μετά περάσαμε στο δεύτερο στάδιο εξημέρωσης φασιστοειδών. Του διαβάσαμε Βάρναλη να τον μορφώσουμε. Την Μπαλάντα του Κυρ-Μέντιου συγκεκριμένα.

Εκεί ξαφνιαστήκαμε ευχάριστα. Στην αρχή έδειχνε να πιάνει! Χαμογέλασε, μεράκλωσε και άρχισε να χορεύει και να φωνάζει "ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ NOTIS ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ!! ΔΩΩΩΩΣΕ ΡΕ ΑΡΧΟΝΤΑΑΑΑΑΑ!!! ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΜΟΥΥΥΥ!!"

Τον σταματήσαμε και προσπαθήσαμε να του εξηγήσουμε ότι αυτό είναι ποιήμα του Βάρναλη ο οποίος ήταν σκληροπυρηνικός κομμουνιστής και είχε τιμηθεί και με το βραβείο Λένιν το 1959. Οι στίχοι του τραγουδιού δε, ήταν 100% ύμνος προς την αριστερή ιδεολογία.

Πάγωσε. Έξυσε ξανά το κεφάλι του όπως ο Άβερελ, σκέφτηκε κανά τρίλεπτο και ούρλαξε "ΑΝΤΕ ΓΑΜ#$ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΡΕ ΓΑΜΗΜ@$ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΚΩΛΟΤΡ@#$ ΜΠΑΣΤΑΡΔ!@#$ ΑΝΘΑΙΛΥΝΕΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΓΑΜ#@$ ΤΟΝ ΚΩΛ@!# ΣΑΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΓΑΜ΅#$@# ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝ@$ ΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑΡ@#$ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΥΤ@!#$ ............ !!!!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΡΕ ΨΕΥΤΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ! ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΜΑΛ@$2@ ΣΚΑΤ@$#ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΨΕΜΜΑ ΣΑΣ ΠΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ....... ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ CD TOY TO «ΧΟΥ ΧΟΥ ΧΟΥ ΕΝΘΥΜΙΟΝ» ΜΑΛ!@$#%Σ!!!!!!!!!!!!!!!11!!!  ΕΜΑ ΤΗΜΙ ΧΡΙΣΙ ΑΒΓΥ ΑΙΡΧΩΜΑΣΤΑΙ ΚΕ Ι ΓΥ ΘΑ ΤΡΑΙΜΙ ΜΟΥΝ@#$ΠΑΝΑ..............!!!!11!!!έναέναένα!!1!!"

Κάπου εκεί συνειδητοποιήσαμε ότι δεν υπήρχε στις σημειώσεις μας plan 3. Ασυναίσθητα το μυαλό πήγε σε μια κωμόπολη του νομού Μεσσηνίας. Μελιγαλάς το όνομά της. Έχει και μια βαθιά πηγάδα. Ιστορική. Και διαχρονική.


Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις