Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

Ο Ρακιντζής θέλει να αναλάβει την εξουσία της χώρας ο στρατός


Η δεκαετής και πλέον οικονομική κρίση φαίνεται να έχει λειτουργήσει στους διαφόρους παρηκμασμένους τραγουδιστές, ηθοποιούς, δημοσιογράφους και λαιφσταηλάδες που κάποιες δεκαετίες πριν έτρωγαν με χρυσά κουτάλια, ως ευκαιρία να βγάλουν από μέσα τους κάθε φασιστικό απωθημένο.

Αντίστοιχες απόψεις κάποια χρόνια πριν θα προκαλούσαν πανελλήνια κατακραυγή και απομόνωση. Στην εποχή όμως που κυβέρνηση είναι ο Άδωνις, ο Βορίδης, ο Πλεύρης, ο Μπογδάνος και ο Μητσοτάκης, μάλλον δεν υπάρχει τέτοιου είδους κίνδυνος γι' αυτούς. Είναι και ο λόγος που αισθάνονται ασφάλεια να τις μοιραστούν με το ευρύ κοινό.

Εν προκειμένω, ο τραγουδιστής της δεκαετίας τέλη '80 αρχές '90, που έκτοτε η μόνη φορά που απασχόλησε το μουσικό κοινό με τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες, ήταν όταν ντύθηκε κάτι ανάμεσα σε Ρόμποκοπ και ΜΑΤατζή και πήγε στην Eurovision το 2002. Αφού είχε προηγηθεί επί εβδομάδες ένα άγριο ξεκατίνιασμα σε δεκάδες τηλεοπτικά πάνελ ειδήσεων και μεσημεριανάδικων trash εκπομπων για το αν τραγούδησε live ή playback και αν η νίκη του ήταν προσυμφωνημένη ή όχι.

Μας είπε λοιπόν ο Μιχάλης Ρακιντζής ότι επειδή είναι απογοητευμένος από τους πολιτικούς τα τελευταία χρόνια, οι οποίοι δεν τα έχουν πάει καλά, θα θεωρούσε ως λύση να ξαμολύσουμε τον κύριο Φλώρο. Δηλαδή τον στρατό. Δεν διευκρινίζει βέβαια αν το θέλει με πραξικόπημα ή με "δημοκρατική" ανάθεση από τη βουλή.

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις