Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Αναγκάζουν τους φοιτητές της Κομοτηνής να παραδώσουν τα δωμάτια στις εστίες εν μέσω lock down!


Η υπουργός παιδείας Νίκι Κεραμέως αφού δεν κατάφερε 2,5 μήνες τώρα το απλούστατο, να ράψει μάσκες για τα σχολεία στα σωστά μεγέθη, αφού μία ανοίγει, μία κλείνει, λύκεια, γυμνάσια και δημοτικά, αποφάσισε τώρα να αρχίσει να ταλαιπωρεί και τους φοιτητές της Κομοτηνής που διαμένουν στις εστίες της πόλης.

Εν μέσω καραντίνας, λοκ ντάουν και 3.250 κρουσμάτων και ενώ όλη η πόλη έχει αδειάσει από φοιτητές, έστειλε αυτό το έγγραφο σε όσους μένουν στις εστίες καλώντας τους εντός 3(!) ημερών να αδειάσουν και να παραδώσουν τα δωμάτιά τους.

Δηλαδή αν δεν καταλάβαμε κάτι λάθος, αν ένας φοιτητής που σπουδάζει Κομοτηνή κι αυτή τη στιγμή περνάει το λοκ ντάουν στο πατρικό του στην Κρήτη, ή στην Καλαμάτα, πρέπει εντός 3 ημερών να ανέβει στην Κομοτηνή για να αδειάσει το δωμάτιό του. Και αυτό λέει μέχρι να λήξουν τα μέτρα. Δηλαδή θα υποστεί όλη αυτή την ταλαιπωρία για 3 εβδομάδες; Και γιατί θέλουν να αδειάσουν τα δωμάτια για μόλις 3 εβδομάδες εν μέσω λοκ ντάουν;


Από Μ. Δ.

Η εξαιρετική φοιτητική μέριμνα του Δ.Π.Θ. αναγκάζει όλους τους φοιτητές (εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων) που διαμένουν στις εστίες της οικοδομής Ευκτήμων στην Κομοτηνή να αποχωρήσουν εντός τριών ημερών από τα ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ. Δεν φτάνει αυτό, αναγκάζει επίσης τους φοιτητές, είτε βρίσκονται αυτή τη στιγμή στις εστίες είτε έχουν αποχωρήσει και βρίσκονται στη μόνιμη κατοικία τους, να πάνε και να μαζέψουν τα πράγματά τους, αδειάζοντας τα δωμάτια προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα (όλα αυτά εν μέσω lockdown). Βέβαια, σου δίνουν την επιλογή αν δεν μπορείς να πας ο ίδιος, τότε να πάει ένα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο και αν δεν γίνεται ούτε και αυτό, τότε να δοθεί εξουσιοδότηση στο Πανεπιστήμιο... Τον τελευταίο καιρό και ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες της πανδημίας, το Πανεπιστήμιο έχει κάνει ό,τι μπορεί, προκειμένου να μας αποδείξει ότι δεν είναι άξιο εμπιστοσύνης. Μας προτείνουν λοιπόν μετά από όλα αυτά, να τους δώσουμε όχι απλά την άδεια να μπουν στα δωμάτιά μας, αλλά να αναλάβουν να πάρουν και τα πράγματά μας και να τα "αποθηκεύσουν"? Και φυσικά, σε περίπτωση που ανοίξουν τα πανεπιστήμια κάποια στιγμή, θα πρέπει η διαδικασία της μεταφοράς να πραγματοποιηθεί εκ νέου. Να τους πούμε ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για αυτήν τη "διευκόλυνση" και την κατάσταση στην οποία μας φέρνουν.

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις