Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

Ο ατάλαντος Σίλας, η μορφωμένη Βόζεμπεργκ και το τσουτσουνάκι του Κούλη

Το τρομακτικό δεν είναι που ο ατάλαντος αποτυχημένος κρατικοδίαιτος κωμικός Σίλας Σεραφείμ και η γαλάζια ευρωβουλευτής δικηγόρος Ελίζα Βόζεμπεργκ έχουν ταυτίσει για κάποιον λόγο στο μυαλό τους τη λέξη "επιδειξίας" αποκλειστικά και μόνον με έναν διεστραμένο τύπο που γυρνάει στο πάρκο γυμνός μέσα από μία καπαρντίνα και δείχνει το τσουτσουνάκι του.

Το τρομακτικό είναι που ειρωνεύονται, γελάνε και προσβάλουν την βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. που θεωρούν ότι μπέρδεψε το "επιδειξίας" με το "επιδειξιομανής" αμφισβητώντας μέχρι και το πτυχίο της. Η δικηγόρος της ΔΑΠ Νου Δου Φου Κου, αμφισβητεί πτυχίο αριστερής δικηγόρου. 

Για την ιστορία, η βουλευτής Καβάλας του Σύριζα Τάνια Ελευθεριάδου, αποκάλεσε από το βήμα της βουλής τον Λουδοβίκο Μωυσή Κούλη και την Υπέρκομψη Μαρέβα επιδειξίες του πλούτου τους.

Και το κερασάκι στην τούρτα; Τα δελτία ειδήσεων των καναλιών της λίστας Πέτσα κάναν λόγο για "αήθης επίθεση" στον κύριο πράιμ μίνιστερ Κούλη από την βουλευτή του Σύριζα, επειδή μάλλον(;!) κι αυτά θεώρησαν ότι η Συριζαία βουλευτής εννοούσε ότι ο Μωυσής γυρνάει στο πάρκο με καπαρντίνα και δείχνει το τσουτσουνάκι του. Τι πιο φυσιολογικό;

Γενικώς είμαστε μία ωραία χώρα πιστό αντίγραφο του «1984» τουΤζορτζ  Όργουελ στο Μητσοτακιστάν της λίστας Πέτσα.

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις