Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Η Χρυσή Αυγή φεύγει, οι "σοβαροί" φασίστες έρχονται (update)

Δείξε μου το πάνελ σου να σου πω τι προσπαθείς να κάνεις.

Dream Τeam στην εκπομπή του Πρετεντέρη αύριο με μία πολύ ωραία δομημένη σκηνοθετικά παράσταση με διάκριτους ρόλους. Ο Πάγκαλος στο ρόλο του άκυρου συνταξιούχου με πολύ ελεύθερο χρόνο, που θα μας υπενθυμίζει ότι μαζί τα φάγαμε και θα βάζει φυτιλιές για την τρομοκρατική αριστερά. Η Σώτη Τριανταφύλλου, στον ρόλο της διανοούμενης κοσμοπωλήτριας που έλεγε και η playmate Έφη Κυριάκου (και όχι κοσμοπoλίτισας) να μιλάει για τον μαύρο και τον κόκκινο φασισμό των δύο άκρων, δίνοντας σοφιστικέ χρώμα αλά protagon στο πάνελ.

Η Ρεπούση, στον ρόλο της αριστερής να μιλάει για το πως πρέπει να είναι και πως πρέπει να μην είναι μια υπεύθυνη αριστερά και να κατακεραυνώνει τον "ακραίο" Σύριζα. Ο Μιχελάκης της ΝΔ, να λέει τις γνωστές σαμαρικές μαλακίες με το γνωστό αυτάρεσκο και προκλητικά υπεροπτικό υφάκι του κατακεραυνώνοντας τα άκρα με έμφαση προς το αριστερό. Και βεβαίως βεβαίως, ο προσφάτως αναστημένος Καρατζαφέρης, να συμπληρώσει το κενό που αφήνει η Χρυσή Αυγή, να εξισώνει επίσης τα άκρα γιατί αυτός με το ταραγμένο του μυαλό δεν τοποθετεί τον εαυτό του σε αυτά, να προσελκύει τα ούγκανα από το μαντρί του προφυλακισμένου Μιχαλολιάκου, τα οποία είναι και το μοναδικό target group το οποίο μπορεί να τον θεωρήσει σοβαρό πολιτικό και σοβαρό άνθρωπο, και να παίζει το ρόλο του σοβαρού φασίστα που τόσο θέλει στο πολιτικό φάσμα ο Κυρ-Μπάμπης Παπαδημητρίου και οι διαχειριστές της επαγγελματικής του δράσης, ο οποίος Καρατζαφέρης θα μπορεί να συνεργαστεί με τον ακροδεξιό Σαμαρά, του οποίου η παράταξη μπορεί να είναι χουντική, αλλά δεν είναι ναζιστική. Συνεπώς δεν μπορείς να την χαρακτηρίσεις άκρο, αλλά υπεύθυνη δημοκρατική κεντροδεξιά που το μόνο που θέλει είναι πολιτική σταθερότητα κάτω από τα πόδια τραπεζιτών, καναλαρχών και εφοπλιστών.

Θέματα προς συζήτηση: Σκουριές, Άκρα και Μαρφίν, υπό το πρίσμα του μπαμπά Μπόμπολα και πραγματικού πρωθυπουργού της περήφανης πατρίδας μας (τους). "Δεν υπάρχει ελπίς, στην Ελλάδα ζεις", που τραγουδούσε κάποτε και ο Νιόνιος. Αρκετό καιρό πριν αγαπήσει την Καλομοίρα, μισήσει τους μετανάστες, και αρχίσει να κάνει παρέα με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο κυκλοφορώντας με ελικόπτερο από συναυλία σε συναυλία και από εφοπλιστικό πάρτυ σε εφοπλιστικό πάρτυ.



(UPDATED) Μία άκρως λογική φωνή στην προπαγανδιστική παράνοια του "καταδικάζουμε τη βία από όπου κι αν προέρχεται" από τον καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου, Γιώργο Κατρούγκαλο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η οχλαγωγική αντίδραση και η μαζική επίθεση σε αυτόν, από τους φυτεμένους σχολιαστές του Πρετεντέρη, Σώτης Τριανταφύλλου, Μιχελάκη, Πάγκαλου, Γρυσπολάκη, Ρεπούση, με στόχο να αποδομήσουν τον απόλυτα τεκμηριωμένο λόγο του Γιώργου Κατρούγκαλου με γηπεδικές κραυγές και ειρωνείες, με αρχιτέκτονα και μαέστρο της γκεμπελίστικης αυτής τακτικής τον τηλεσχολιαστή-τηλεδημοσιογράφο του Μπόμπολα, Γιάννη Πρετεντέρη.


Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις