Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Τρομοκρατική επίθεση στον Γοργοπόταμο!

26 Νοεμβρίου 1942

Τρομοκρατική επίθεση στον Γοργοπόταμο σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης. Την ευθύνη της επίθεσης ανέλαβαν οι τρομοκράτες της τρομοκρατικής οργάνωσης ΕΛΑΣ υπό την πολιτική κάλυψη του ΕΑΜ. Οι στυγεροί τρομοκράτες του ΕΛΑΣ με υπηρεσιακό εγκέφαλο το κακομαθημένο κωλόπαιδο από τα βόρεια προάστια της Ρούμελης, Άρη Βελουχιώτη, γόνος εύπορης οικογενείας (πατέρας δικηγόρος, μάνα συμβολαιογράφος), ανατίναξαν την γέφυρα κόσμημα του Γοργοποτάμου προκαλώντας χάος στην περιοχή. Χιλιάδες έλληνες πολίτες ταλαιπωρούνται στις μετακινήσεις τους, ενώ οι εικόνες καταστροφής κάνουν το γύρο του κόσμου προκαλώντας τεράστια ζημιά στον τουρισμό, στην επενδυτική ανάπτυξη, στην ομαλότητα και στην σταθερότητα.

Χαρακτηριστικό της ανατριχιαστικής αγριότητας της πράξης, είναι ότι τις Κυριακές στις όχθες του ποταμού συνηθίζουν να παίζουν μικρά παιδιά και θα μπορούσαν κάλλιστα να υπάρχουν τραυματισμοί αθώων ψυχών.

Το ΕΑΜ απέφυγε να καταδικάσει ευθέως το τρομοκρατικό χτύπημα. Η κοινή γνώμη, μετά από μια πρόχειρη καταγραφή αντιδράσεων των ρεπόρτερ μας στην Κυριακάτικη λειτουργία της μητρόπολης ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΒΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ!




Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις